Με τον Αντώνη Ρέμο γλέντησε ο Μαρινάκης την επική πρόκριση του Ολυμπιακού

Με τον Αντώνη Ρέμο γλέντησε ο Μαρινάκης την επική πρόκριση του Ολυμπιακού

 Μαζί με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο γλέντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ στους «16» του Europa League. Οταν οι πανηγυρισμοί ολοκληρώθηκαν στο Emirates από παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους, το γλέντι μεταφέρθηκε σε γνωστό ελληνικό νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου.

Στην παρέα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε στο πλευρό του στενούς συνεργάτες και φίλους, βρισκόταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος επίσης προηγουμένως παρακολούθησε την αναμέτρηση των Πειραιωτών από τις εξέδρες του Εμιρεϊτς. Αλλωστε διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για χάρη του οποίου έσπασαν δεκάδες πιάτα στο «Elysee».

Ο Ρέμος και ο Μαρινάκης κάθονταν αντικριστά στο ίδιο τραπέζι κι όταν ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, αφιέρωσε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού τη «Θάλασσα του Πειραιά», ενώ στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανδαιμόνιο καθώς είχαν συρρεύσει και αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» για να διασκεδάσουν.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από το «ερυθρόλευκο» γλέντι:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα