Φρούριο το Σύνταγμα για την κρίσιμη συνάντηση των Big 4

Φρούριο το Σύνταγμα για την κρίσιμη συνάντηση των Big 4

Αυστηρά είναι τα μέτρα ασφαλείας στο Σύνταγμα και έξω από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου στις 15:00 είναι προγραμματισμένη συνάντηση των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από νωρίς οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο Σύνταγμα, καθώς έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το κρίσιμο σημερινό ραντεβού των Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζου, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν εκείνος που έφτασε πρώτος στο ραντεβού, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να ανεβαίνει στο δωμάτιό του μέχρι την άφιξη και των άλλων ισχυρών ανδρών του ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται ότι λίγο μετά τις 14:00 ο υφυπουργός Αθλητισμούς, έφτασε και εκείνος στη «Μεγάλη Βρετανία».

Πρώτος έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση των Big 4

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε πρώτος στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για τη συνάντηση με τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έφτασε σχεδόν δύο ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού και ανέβηκε στο δωμάτιο του, όπου και θα μείνει μέχρι την ώρα της συνάντησης.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έφτασε λίγο μετά τις 14:00 στη «Μεγάλη Βρετανία» για τη συνάντηση με τους Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Πηγή, φωτό newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα