Παναθηναϊκός: Τρελά λεφτά στα πόδια του Ινσούα

Ομάδα από τα Εμιράτα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Ινσούα για να τον κάνει δικό της και να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ικανοποιητικό ποσό για να τον αγοράσει.

Όσο περνάει η ώρα τόσο οι πληροφορίες για το θέμα με το ενδιαφέρον που υπάρχει για την αγορά του Ινσούα από τον Παναθηναϊκό που έφερε στο φως το Sport24.gr γίνονται όλο και περισσότερες.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που συνέλεξε το Sport24.gr και τις οποίες μετέφερε αποκλειστικά ο Τάσος Νικολογιάνης στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 η πρόταση που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός μπορεί να χαρακτηριστεί... τρελή.

Συγκεκριμένα η ομάδα από τα Εμιράτα που θέλει να κάνει δικό της τον Ινσούα προσφέρει στον μπακ του Παναθηναϊκό ένα συμβόλαιο που φτάνει στα 2 εκ. ευρώ το χρόνο. Ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι διατεθειμένη η προσφορά της ομάδας από τα Εμιράτα στον Παναθηναϊκό να φτάνει τις 400-500.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο από τώρα.

Όλα αυτά μέχρι στιγμής όμως είναι όσα έχει μεταφέρει ο εκπρόσωπος του και αδερφός του, Μαξιμιλιάνο ο οποίος έχει αναλάβει και τις διαπραγματεύσεις και αν φυσικά μετουσιωθούν σε επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ώρες τότε το πιθανότερο είναι πως και το τριφύλλι θα πει το ναι για την παραχώρηση του.

Άλλωστε ο Ινσούα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει βρει μαζί του για ανανέωση του συμβολαίου του και αν όντων το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση το τριφύλλι θα βγει κερδισμένο.

 

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα