Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1: Όλα μοιρασμένα στην «μάχη» της Τρίπολης

Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ 1-1: Όλα μοιρασμένα στην «μάχη» της Τρίπολης

Αστέρας και ΑΕΛ πέτυχαν από ένα γκολ (1-1) στην... μάχη της Τρίπολης, είχαν ευκαιρίες και οι δύο για την νίκη, αλλά αμφότεροι μένουν με το παράπονο της ισοπαλίας! Ο Μπαράλες άνοιξε το σκορ για τους Αρκάδες, ο Ασούμπρε ισοφάρισε για τη Λάρισα.

Ψηλά στην κατάταξη έχει πλέον εδραιωθεί η ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» απέσπασαν 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα στο ντεμπούτο του Ράσταβατς στον πάγκο του και συνεχίζουν να θέτουν υποψηφιότητα για την εξάδα.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον Παπαδόπουλο κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Σουάρεθ, Πασαλίδη, Τασουλή στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Μουνάφο «εξάρι», τους Ιγκλέσιας, Καπίγια εσωτερικούς, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ στα άκρα και τον Μπαράλες στην επίθεση.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τον Κρίστινσον στο τέρμα, τους Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρα στα στόπερ, τον Καρανίκα δεξιό μπακ-χαφ, τον Στάνκοβιτς αριστερό, τους Σεσέροβιτς, Αντονι στα «6αρια», τον Μιλοσάβλιεβιτς μπροστά τους και τους Ουάρντα, Νούνιτς επιθετικό δίδυμο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι γηπεδούχοι ήταν πάντως ένα κλίκ καλύτεροι και μπορεί οι «βυσσινί» να λειτούργησαν πολύ καλά ανασταλτικά από τον άξονα, είχαν όμως θέματα από τα άκρα. Οι Αρκάδες ευτύχησαν να έχουν σε αυτό το διάστημα και τον Μπαράλες σε καλή βραδιά και οι περισσότερες από τις μισές τους τελικές έγιναν από αέρος. Σε μία εξ’ αυτών, στο 19’, ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Καπίγια, και οι Αρκάδες πήραν το προβάδισμα.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της είχε «θέμα» στην ανάπτυξη, δεν απειλούσε και μόνο μετά το 40’ άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της στα καρέ του Παπαδόπουλου. Ο οποίος αντέδρασε σωστά όποτε χρειάστηκε. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο ρέφερι Τζοβάρας καταλόγισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λουίς Φερνάντεθ στον Στάνκοβιτς, όμως τον ενημέρωσαν από το VAR να τσεκάρει τη φάση και άλλαξε την απόφασή του.

Οι «βυσσινί» στην ανάπαυλα προχώρησαν σε αλλαγές και διαφοροποίησαν τη διάταξή τους σε 4-2-3-1. Αυτό τους έκανε πιο επιθετικούς και στο 60’ ο Ασούμπρε μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Νούνιτς, έφερε το ματς στα ίσα.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους αναπτύσσονταν μονόπλευρα, καθώς «έψαχναν» συνεχώς τον Μπαράλες και μόνο μετά το 75’ άρχισαν να πατούν καλύτερα. Ο Κώτσιρας, κυρίως, πλαγιοκοπούσε, οι Μπαράλες, Καπίγια απείλησαν, όμως το σκορ δεν άλλαξε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ (35’ Βαλιέντε), Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Λουίς Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (60’ Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Καρανίκας, Μιχαήλ (46’ Ασούμπρε), Μόρας, Στάνκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (77’ Μπούστος), Φατιόν, Σεσέροβιτς (46’ Κάτσε), Μπράλιτς, Ουάρντα, Νούνιτς.

 

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα