Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Παράσχο

Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Παράσχο

Ο Γιώργος Παράσχος είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης όπως ανακοίνωσε επίσημα η ακριτική ΠΑΕ την Κυριακή (8/12), με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό να επιστρέφει στην ομάδα μετά από σχεδόν μία δεκαετία για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της.

Την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Γιώργος Παράσχο ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η Ξάνθη την Κυριακή (8/12) με τον 67χρονο τεχνικό να επιστρέφει στην ακριτική ομάδα μετά από σχεδόν 10 χρόνια για να κάτσει για τρίτη φορά στον πάγκο της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο.

Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1952 στη Θεσσαλονίκη, ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καστοριά με την οποία κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Εθνική ομάδα.

Εργάστηκε ως προπονητής για πρώτη φορά το 1994 στον ΑΟ Τρικάλων και μέχρι σήμερα έχει βρεθεί στους πάγκους αρκετών ελληνικών συλλόγων και επί σειρά ετών είναι στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Ξάνθη επιστρέφει μετά από 9 χρόνια. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.”

https://www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα