Θύμα απάτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Θύμα απάτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μήνυση κατέθεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενάντια στην κατασκευαστική εταιρία που ήταν υπεύθυνη για την ανακαίνιση του σπιτιού του, καθώς οι εργασίες στην οικία του δεν ολοκληρώθηκαν. Μπορεί ο Greek Freak να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο μπασκετικό παρκέ, όμως δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για το παρκέ του σπιτιού του.

Ο έλληνας σούπερ σταρ αγόρασε την ιδιοκτησία του στο Μιλγουόκι στα τέλη του 2018 για 1,7 εκατ. και αμέσως μετά προσέλαβε την εταιρία για να πραγματοποιήσει σειρά εργασιών.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMJ4, η εταιρεία ήταν υπεύθυνη για την δημιουργία μίας ντουλάπας παπουτσιών, βάψιμο, αναδιαμόρφωση του υπογείου, ένα εγχώριο σύστημα διασκέδασης, αλλά και εργασίες στο πάτωμα και τα ηλεκτρικά του σπιτιού.

Πιο σημαντικά, όμως, ο Αντετοκούνμπο είχε πληρώσει το, διόλου ευκαταφρόνητο, ποσό των 238.000 δολαρίων για την κατασκευή ενός φράχτη, που δεν χτίστηκε ποτέ.

Συνολικά, ο Γιάννης πλήρωσε 215.088 ευρώ για εργασίες που είτε δεν έγιναν με τον σωστό τρόπο, είτε δεν ολοκληρώθηκαν, με την μήνυση να αναφέρει πως η εταιρία δεν μπόρεσε να πάρει τις απαραίτητες άδειες για την κατασκευή του φράχτη.

Στην θετική μεριά, ο Greek Freak έχει ξεκινήσει την καινούρια του σεζόν στο NΒΑ… φουριόζος και θεωρείται πρώτο φαβορί για να ανακηρυχθεί, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος (MVP), έχοντας τους εξωπραγματικούς μέσους όρους των 30,3 πόντων, 14 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ.

Οι Μπακς μετρούν μόλις τρεις ήττες μετά από 13 παιχνίδια και αν συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, τότε είναι πολύ πιθα

νόν να εκπροσωπήσουν την Ανατολική περιφέρεια στους τελικούς του NBA, δίνοντας στον Γιάννη Αντετοκούνμπο την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος Έλληνας που αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο. Ανεξαρτήτως, όμως, της απόδοσης των ελαφιών, ο Γιάννης έχει να περιμένει και τη γέννηση του πρώτου παιδιού του, που έρχεται σύντομα, όπως πρόσφατα αποκάλυψε η αγαπημένη του, Mαράια Ριντλσπρίγκερ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: Protagon.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα