Ελλάδα - Φινλανδία 2 - 1. Η Εθνική πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη

Ελλάδα - Φινλανδία 2 - 1. Η Εθνική πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη

Η Εθνική πανηγύρισε τρίτη σερί νίκη και ολοκληρώνει τα προκριματικά με χαμόγελα, προσμονή και αισιοδοξία για το μέλλον.

Λήξη του αγώνα, Ελλάδα - Φινλανδία 2-1

Η Εθνική έκανε την ανατροπή κόντρα στη Φινλανδία στο 70ό λεπτό του αγώνα, με τον Κώστα Γαλανόπουλο να σημειώνει το παρθενικό γκολ με την Ανδρών.

Η Εθνική κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον αγώνα με τη Φινλανδία χάρη στο παρθενικό γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου με την Ανδρών.
Στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Γιαννούλης έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Δημήτρης Λημνιός γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Ευθύμης Κουλούρης έκανε το πλασέ, ο τερματοφύλακας της Φινλανδίας απομάκρυνε, αλλά ο Γαλανόπουλος πήρε το... ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Εθνική ισοφάρισε σε 1-1 με την έναρξη του δευτέρου μέρους στον αγώνα με τη Φινλανδία χάρη σε όμορφη συνεργασία τον Τάσου Μπακασέτα και Πέτρου Μάνταλου, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό η Εθνική έφτασε στην ισοφάριση κόντρα στη Φινλανδία με σκόρερ τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε το γύρισμα από δύσκολη θέση, ύστερα από κακή απομάκρυνση των Φινλανδών και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός με κοντινό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-1.

O Tέεμου Πούκι έδωσε προβάδισμα στη Φινλανδία στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος του έδωσε το γκολ στο... πιάτο. (VIDEO)

Η Εθνική μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε ένα γρήγορο γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, η Φινλανδία άνοιξε το σκορ με τον Τέεμου Πούκι. Ο φορ της Νόριτς, που έφτασε τα 10 τέρματα σε 10 αγώνες στα προκριματικά του Euro 2020, εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κώστα Σταφυλίδη και πλάσαρε σωστά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για το 0-1.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα