Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια ιστορική νίκη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια ιστορική νίκη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια ιστορική νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και το ελληνικό Twitter βρήκε το... αγαπημένο του θέμα συζήτησης για σήμερα!

Ποιος να του το’ λεγε όταν ως πιτσιρικάς έβλεπε αυτόν τον τεράστιο τενίστα, τον Ρότζερ Φέντερερ, πως θα ερχόταν η μέρα που θα τον απέκλειε στο ATP Finals! Όσο και να πίστευε στον εαυτό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ίσως και να έλεγε… τρελό εκείνον που θα του έβαζε αυτό το σενάριο στο τραπέζι!

Κι όμως συνέβη. Και μάλιστα δίκαια και καθαρά, με 2-0 σετ και με μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης, χωρίς να αφήνει περιθώρια στον Ελβετό super star του παγκόσμιου τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε το τένις της ζωής του κι ετοιμάζεται αύριο (σ.σ. Κυριακή 17.11.2019 και 20:00 ώρα Ελλάδας) για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο έναν εκ των Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Το συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε φυσικά το απόλυτο θέμα συζήτησης και στο Twitter, με τα σχόλια για τον 21χρονο Έλληνα τενίστα να είναι, φυσικά, αποθεωτικά!

 Ο Τσιτσιπάς, ο Γιάννης, ο Πετρούνιας, η Στεφανίδη!

www.newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα