Super League: Τα βλέμματα σε Τούμπα, Ριζούπολη και Περιστέρι

Super League: Τα βλέμματα σε Τούμπα, Ριζούπολη και Περιστέρι

Το κυρίως πιάτο της έβδομης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι να απουσιάζει αλλά όλες οι αναμετρήσεις έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. 

Τόσο για την κορυφή και τη «μάχη» για την είσοδο στην εξάδα που οδηγεί στα πλέι οφ όσο και για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης (16:45, Novasports 2HD). Πρόκειται για δύο ομάδες που χρειάζονται επειγόντως βαθμούς, άρα μιλάμε για ένα πολλά υποσχόμενο ματς. Μεγάλο αγώνα περιμένουμε να δούμε και στα Πηγάδια (17:00, ΕΡΤ Sports HD). Η εντυπωσιακή Ξάνθη των 15 βαθμών υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος μετά την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει αποτέλεσμα που θα τον ανεβάσει στην κατάταξη.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (18:00, PAOK TV) . Ο Δικέφαλος θέλει επειγόντως ακόμη μία νίκη, ώστε να μείνει σε τροχιά κορυφής, αφού με μία αγωνιστική λιγότερη απέχει πέντε βαθμούς από την πρώτη θέση. Το ίδιο ισχύει και για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται το Βόλο στη Ριζούπολη (19:30, Novasports 1HD) και χρειάζεται βαθμούς απέναντι σε μία καλή ομάδα, ώστε να μην αφήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να ξεφύγουν. 

Στο Περιστέρι αναμένεται να διεξαχθεί ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό (20:00, ΕΡΤ Sports HD). Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δείχνει να έχει πάρει... μπροστά, έπειτα από τη νίκη-ανατροπή στο Βόλο και θέλει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» χρειάζονται πόντους για βαθμολογικούς λόγους, αλλά πλέον και ψυχολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 16:45 (Novasports 2HD)

Ξάνθη ΑΟ – Άρης  17:00 (ΕΡΤ Sports HD)

ΠΑΟΚ – Λαμία 18:00 (PAOK TV) 

ΑΕΚ – Βόλος 19:30 (Novasports 1HD)

Ατρόμητος Αθηνών – Παναθηναϊκός 20:00 (ΕΡΤ Sports HD)

Αναλυτικά η βαθμολογία:

 

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα