Σοβαρός τραυματισμός για Μπάρκα

Σοβαρός τραυματισμός για Μπάρκα

Ο διεθνής τερματοφύλακας κατά τη διάρκεια της χθεσινής απογευματινής προπόνησης  κτύπησε στο χέρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα! 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πορτιέρε της Ενωσης χτύπησε σε μια φάση προς το τέλος της προπόνησης προσπαθώντας ν' αποκρούσει μια μπαλιά του Βλαχοδήμου και λίγη ώρα μετά έγινε η εκτίμηση για το μέγεθος της ζημιάς.

Η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να φτάσει περίπου τις 20 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάρκας χάνει σε πρώτη φάση τα ματς της Εθνικής κόντρα σε Ιταλία και Βοσνία και ακολούθως τα παιχνίδια της ΑΕΚ κόντρα σε Βόλο και πιθανότατα και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

O 25χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί και στα 10 επίσημα παιχνίδια της Ενωσης φέτος. Παράλληλα, με την Εθνική έχει αγωνιστεί κόντρα σε Ιταλία, Φινλανδία και Λιχτενστάιν. 

Για την Εθνική η πρώτη επιλογή είναι πλέον ο Οδυσέας Βλαχοδήμος, ενώ για την Ενωση ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται άμεσα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για να αντικαταστήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο Βασίλης Μπάρκας υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική) μετά τη σημερινή προπόνηση, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στον αντίχειρα. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα αντικατασταθεί από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη».

 

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα