Ο Βόλος έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ

Ο Βόλος έσπασε το αήττητο του ΟΦΗ

Σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, με τρία δοκάρια, ένα γκολ του Τόρες στον 75ο λεπτό του αγώνα, έκρινε τον νικητή, με τους νεοφώτιστους να πανηγυρίζουν την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια στη Superleague.

Ο ΝΠΣ Βόλος συνεχίζει έτσι να «τρελαίνει» τον κόσμο με το ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα, την ώρα που ο ΟΦΗ γνώρισε την πρώτη του ήττα μετά τη δική του εκπληκτική έναρξη στη σεζόν.

Οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα επιθετικές στα πρώτα λεπτά του ματς και είχαν 11 τελικές, με τους Κρητικούς να έχουν και δοκάρι με τον Μπαλογιάννη. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το σουτ του Σίμου για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, για να έρθει ο Τόρες ένα τέταρτο πριν το τέλος να ανοίξει το σκορ με εξαιρετικό τελείωμα. Ο ΟΦΗ είδε και τον Νέιρα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι στη συνέχεια, για να έρθει έτσι το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα στη σεζόν.

Οι συνθέσεις στο Βόλος – ΟΦΗ

Βόλος: Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Διαμαντής, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (68’ Μαξ), Μουνίθ (74’ Μάντζης), Ζοάο (46’ Τόρες), Μυστακίδης, Γέντρισεκ.

 

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (80’ Βαζ), Μεγιάδο, Σακόρ (56’ Φιγκεϊρέδο), Τσιλιανίδης, Νέιρα, Σεμέδο, Μάνος.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα