Λαμία – Βόλος: Εφτιαξαν φάσεις, έμειναν στο μηδέν

Λαμία – Βόλος: Εφτιαξαν φάσεις, έμειναν στο μηδέν

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο αποψινό τους φιλικό, παρότι δημιούργησαν ευκαιρίες.

Χωρίς σκορ έληξε το αποψινό φιλικό της Λαμίας, όπου η τοπική και ομώνυμη ομάδα παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στον Βόλο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πιο δραστήριοι, αλλά έδειξαν «δύσκολοι» στο γκολ, ενώ και οι «νεοφώτιστοι» από την πλευρά τους επίσης δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 

Ο Σωτήρης Αντωνίου ξεκίνησε με τον Βελλίδη στο τέρμα, τους Βύντρα, Πλιάτσικα, Τζανετόπουλο τριάδα στα στόπερ, τον Σκόνδρα δεξιό μπακ-χαφ, τον Σάλιακα αριστερό, τους Δημούτσο, Μπεχαράνο στον άξονα, τους Τομάς, Καραμάνο στα άκρα και τον Τουράμ στην κορυφή της επίθεσης. 

Ο Χουάν Φερνάντο παρέταξε τον Γκαραβέλη κάτω από τα γκολπόστ, τους Δημόπουλο, Μπασόνγκ στα στόπερ, τους Φεράρι, Ντεντάκη τα δύο άκρα της άμυνας, τους Μαξ, Μουνίθ, Ατιάτ τριάδα στο κέντρο, τους Ζοάο, Μυστακίδη στα άκρα και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία είχε δοκάρι με τον Καραμάνο, ενώ ο Γκαραβέλης αντέδρασε σωστά στις προσπάθειες των Τουράμ (3'), Δημούτσου (7΄), ενώ οι «νεοφώτιστοι» απείλησαν με τους Ατιάτ. 

Στο δεύτερο μισό ο γκολκίπερ του Βόλου πιστώνεται την πολύ καλή επέμβασή του στη διπλή ευκαιρία των Σάλιακα, Τουράμ στο 50΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ στο 65', αλλά ο Ατιάτ μετά από κλέψιμο του Γέντρισεκ, αστόχησε προ κενής εστίας. Λίγο πριν το τέλος ο γκολκίπερ των «νεοφώτιστων» είπε «όχι» και στον Βασιλόγιαννη.  

Για τη Λαμία έπαιξαν σαν αλλαγή οι «κομμένοι» Ρόμανιτς, Ράμος, όχι όμως και ο Ασίγκμπα που δεν ήταν καν στο γήπεδο (για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν και άλλοι παίκτες όπως οι Αντέτζο, Βάντερσον). 

ΛΑΜΙΑ: Βελλίδης, Σκόνδρας, Βύντρα, Πλιάτσικας, Τζανετόπουλος (62′ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο (72′ Ράμος), Τομάς (72′ Καραγιάννης), Καραμάνος, Τουράμ (72′ Ρόμανιτς)

ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Ντεντάκης (70′ Μπαλογιάννης), Δημόπουλος (64′ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Μυστακίδης, Φεράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο Τσερούλο, Μαξ Αουγκούστο, Ατιάτ, Μουνίθ (59′ Τσοκάνης)

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα