Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης: Εδώ είναι η οικογένεια μου

Στην Ελλάδα ο Παπαγιάννης: Εδώ είναι η οικογένεια μου

Λίγο πριν από τις δώδεκα το βράδυ προσγειώθηκε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπαγιάννης προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας σέντερ, μάλιστα, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο όπου στάθηκε στην εμπειρία του στο ΝΒΑ τόσο με τους Σακραμέντο Κινγκς όσο και με τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Παράλληλα ο Παπαγιάννης έστειλε το μήνυμα του για τη νέα χρονιά με το «τριφύλλι» λέγοντας:

«Ήταν δύο χρόνια που πήρα εμπειρίες από το ΝΒΑ, πήρα μαθήματα. Μέσα από αυτό έμαθα. Έχω συναίσθημα χαράς, αυτό είναι σαφές. Μίλησα αμέσως με τους ατζέντηδές μου και εξήγησα ότι θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι η οικογένειά μου. Η τελευταία εβδομάδα ήταν λίγο κρίσιμη, τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα στο Las Vegas. Τότε άρχισα να σκέφτομαι κάποιες άλλες επιλογές, υπήρχαν κάποιες άλλες ομάδες στο ΝΒΑ που ήθελαν να πάω, αλλά εγώ ήθελα να γυρίσω εδώ» είπε αρχικά ο Έλληνας άσος.

«Είναι τεράστιο επίτευγμα για την ομάδα να έχει τόσους πολλούς Έλληνες, όλοι θα βοηθήσουμε να πάμε ψηλά. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέρει πόσο τον αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στο ΝΒΑ, όποτε είχα μια κακή στιγμή, μου έστελναν ένα μήνυμα και με βοηθούσαν. Μπορεί να μην πρόλαβα να απαντήσω σε όλους, αλλά όλοι ξέρουν πόσο τους αγαπάω. Είχα μια ταλαιπωρία σήμερα με το ταξίδι, αλλά όπως λένε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Έτσι έγινε και σήμερα. Κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, μπορεί να μην ήμουν έτοιμος όταν πήγα. Από εκεί και πέρα, όλα ήταν μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στο μέλλον μου. Όταν έφυγα ήμουν 18 χρονών, μεγάλωσα σωματικά, άλλαξα τις συνήθειες μου. Όλα αυτά ήταν μια προσαρμογή για τα επόμενα χρόνια. Ο Νικ που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, έμεινε. Ο Τζέιμς (Γκιστ) συνεχίζει. Δύο πολύ σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Ελπίζω να πάρουμε και τους τρεις τίτλους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα