Αστυνομικός και τραπεζικός υπάλληλος οι ληστές της Alpha Bank

Τέσσερις άνδρες φέρονται ότι είναι οι δράστες της ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε σε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank, στην οδό Γιαννιτσών, στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η ληστεία πραγματοποιήθηκε στις 11.45 το πρωί της Παρασκευής από τέσσερα άτομα. Πρόκειται για έναν 55χρονο, ένα 45χρονο τραπεζικό υπάλληλο, ένα 42χρονο αστυνομικό κι έναν 28χρονο, οι οποίοι φέρονται ότι συνέστησαν, πριν από δύο μήνες, εγκληματική ομάδα, με στόχο τη διάπραξη της ληστείας.

¶νδρες της δίωξης συνέλαβαν το 42χρονο, ύστερα από καταδίωξη μετά τη ληστεία, ενώ το βράδυ της Παρασκευής εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 55χρονος σε συνοριακό φυλάκιο της Φλώρινας, καθώς προσπαθούσε να βγει από τη χώρα.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των χρημάτων. Ο 45χρονος μετά τη διάπραξη της ληστείας και την αποκάλυψη της εμπλοκής του σ’ αυτήν, παρουσίασε καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 28χρονου.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα