Νέο κρούσμα παράνομης υιοθεσίας στον Αλμυρό Μαγνησίας

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1126 άτομα
Νέο κρούσμα παράνομης υιοθεσίας στον Αλμυρό Μαγνησίας

Προβληματισμό προκαλεί το νέο κρούσμα παράνομης υιοθεσίας στον Αλμυρό Μαγνησίας, το τρίτο μέσα σε έναν χρόνο στην ίδια περιοχή με δράστες νεαρές Βουλγάρες και συμπατριώτες τους που τις εκμεταλλεύονταν.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι τα τελευταία πέντε χρόνια τα μέλη των βουλγαρικών κυκλωμάτων έχουν πουλήσει δεκάδες νεογέννητα στη Θεσσαλία, αποκομίζοντας τεράστια ποσά, ενώ αναζητούνται και μαιευτήρες που φέρεται να έχουν σχέση με τις παράνομες υιοθεσίες.

Η νέα υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, δύο μόλις μέρες αφότου γεννήθηκε το μωρό, και συνελήφθησαν τέσσερις Βούλγαροι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη υιοθεσία με πρόθεση την κερδοσκοπία από κοινού και παράνομη μεσολάβηση σε υιοθεσία με πρόθεση το κέρδος από κοινού.

Οι κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή, μετά την προθεσμία που ζήτησαν και πήραν, για να απολογηθούν και μέχρι τότε κρατούνται στην Ασφάλεια Βόλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα