Serres TV: Ξεκίνησε η διαδικτυακή τηλεόραση του Νομού Σερρών

Πανηγυρική έναρξη εχθές έκανε η μία και μοναδική Διαδικτυακή τηλεόραση του Νομού Σερρών.

Από την Τρίτη 5 Μαΐου, όλοι οι Σερραίοι  στον νομό ή οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκονται, μπορούν να παρακολουθούν καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, μέσα από την κάμερα της SERRESTV στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.serrestv.gr τα γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά στον νομό Σερρών.

'Eχοντας για πρώτη φορά την αμφίδρομη ενημέρωση, την δυνατότητα δηλαδή,  να λένε και την δική τους γνώμη σε θέματα που ενδιαφέρουν η απασχολούν όλους μας, καθώς και αντίλογο , σχολιασμό , απαντήσεις σε οποιαδήποτε συνέντευξη της www.serrestv.gr για οποιονδήποτε φορέα ή πρόσωπο!

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εσείς τις ερωτήσεις που θα  θέλετε να υποβάλλουν οι δημοσιογράφοι της serrestv.gr σε προγραμματισμένες συνεντεύξεις με ανθρώπους η υπηρεσίες(δημάρχους, νομάρχη, βουλευτές, ηθοποιούς ,γιατρούς , ζωγράφους, νοσοκομείο ,ΚΕΠ ,ΙΚΑ, συλλόγους κά. ) τους οποίους πάλι εσείς θα έχετε επιλέξει! www.serresTV.gr έρχετε να λειτουργήσει συμπληρωματικά στα άλλα πέντε κανάλια του Νομού Σερρών.

Έρχεται να ενημερώσει έγκυρα, έγκαιρα και προπάντων αντικειμενικά τους Σερραίους εντός και εκτός Νομού, έρχεται να φέρει κοντά και να ενώσει την Παγκόσμια Σερραϊκή Κοινότητα.

Έρχεται να γίνει Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Η Σερραϊκή εικόνα και φωνή σε όλη την Οικουμένη.

Τηλεόραση στο Διαδίκτυο για κάθε Σερραίο, serrestv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα