Ο Απόλυτος Οδηγός Για Τα Καλύτερα City Breaks

Ο Απόλυτος Οδηγός Για Τα Καλύτερα City Breaks

Οργανώστε ένα ονειρεμένο city break, απολαμβάνοντας μοναδικούς προορισμούς και εμπειρίες που θα μείνουν μαζί σας για μια ζωή!

Πώς να κάνετε την ιδανική εξόρμηση στην Αθήνα τον χειμώνα;
Η Αθήνα είναι μια πόλη που προσφέρεται για διακοπές όλους τους μήνες του χρόνου και αυτό ακριβώς είναι που την κάνει ανάρπαστη για όλους τους ταξιδιώτες κάθε ηλικίας. Μην ξεχνάμε ότι η Αθήνα είναι μια πόλη που χρησιμοποιείται σαν ενδιάμεσος σταθμός για ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη και ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν περνούν κάποιες από τις ημέρες των διακοπών τους για να την γυρίσουν και να δουν τα αξιοθέατά της. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, θα πρέπει πολύ απλά να κλείσετε έγκαιρα Θεσσαλονίκη Αθήνα αεροπορικά εισιτήρια έτσι ώστε να βρείτε ακριβώς τις ημερομηνίες που θέλετε και τις ώρες που προτιμάτε να ταξιδέψετε για να μην χάσετε ούτε λεπτό από τη επαγγελματική σας άδεια. O αέρας που αποπνέει η Αθήνα, οι βγαλμένες από παραμύθι γειτονιές στο κέντρο της πόλης, η τεράστια αγορά της και τα κορυφαία και φημισμένα εστιατόριά της είναι μόνο λίγα από όσα έχει να προσφέρει αυτή η πόλη. Είναι μια πόλη γεμάτη απολαύσεις όπου κάθε λαχτάρα των ταξιδιωτών μπορεί να γίνει πραγματικότητα είτε αφορά εκλεκτές γεύσεις, είτε ακόμα και μακρινές βόλτες στις φημισμένες συνοικίες της. Από την άλλη, οι άπειρες επιλογές που προσφέρει αναφορικά με την διαμονή, είναι ικανή να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχουν επιλογές διαμονής για όλα τα βαλάντια ακόμη και στο κέντρο της πόλης από υπερπολυτελή ξενοδοχεία μέχρι πολύ ικανοποιητικά και οικονομικά hostel γι’ αυτούς που χρησιμοποιούν ένα δωμάτιο μόνο για μερικές ώρες ύπνου.


Πώς μπορείς να βρεις μερικά από τα πιο in μέρη για διασκέδαση και ψυχαγωγία στην Θεσσαλονίκη;
Από την στιγμή που θα εκδώσετε τα αεροπορικά εισιτήριά σας για Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι θα ανυπομονείτε μέχρι να φτάσει αυτή η πολυπόθητη στιγμή. Στην Θεσσαλονίκη μπορείτε να περάσετε κάποιες από τις μέρες της επαγγελματικής σας άδειας, χαλαρώνοντας σε ένα από τα υπεράριθμα από τα wine bars ή χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς στα εξίσου πολλά «μπουζούκια» της πόλης. Για να κερδίσετε μερικές ακόμα μέρες στη υπέροχη αυτή πόλη θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τον προϋπολογισμό σας είτε μένοντας κάπου πιο οικονομικά είτε περνώντας χρόνο σε μέρη που είναι δωρεάν όπως αρκετοί αρχαιολογικοί χώροι ή ακόμα και καινούργια πάρκα δραστηριοτήτων αν ταξιδεύετε με τα παιδιά σας. Μην ξεχάσετε να συνδυάσετε τις περιηγήσεις σας στους δρόμους της πόλης με μια βόλτα στην εκπληκτική αγορά της η οποία αποτελεί και αυτή σίγουρα έναν προορισμό από μόνη της λόγω του μεγέθους της. Η αστραφτερή πόλη της Θεσσαλονίκης δίπλα στο λιμάνι είναι γνωστή για τις εικόνες που μπορεί να προσφέρει στους ανθρώπους που την επισκέπτονται εφόσον είναι σαγηνευτική και εξίσου εκλεπτυσμένη. Είτε την επισκεφθείτε καλοκαίρι είτε πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι τον χειμώνα σε αυτήν, υπάρχει πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε. Από ολοκαίνουργια πρωτοποριακά μπαρ και βραβευμένα hotspots για φαγητό μέχρι καινούργιες υπερπολυτελείς επιλογές για διαμονή και χαλάρωση. Έχετε επίσης πληθώρα επιλογών αναφορικά με τους περιπάτους στην φύση ή σε μέρη που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή ακόμα και σε κρυφές υπέροχες παραλίες των προαστίων της.


Πώς να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για τον αγαπημένο σας προορισμό την τελευταία στιγμή;
Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν είναι να ταξιδέψουμε για κάπου αεροπορικώς, καλό θα ήταν να κλείσουμε το εισιτήριό μας αρκετά πιο νωρίς για να πετύχουμε μια πολύ καλή τιμή. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό ή αν απλά θέλετε να εκπλήξετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας με ένα ταξίδι τότε θα πρέπει να κλείσετε εισιτήριο που δεν θα σας κοστίσει μια μικρή περιουσία. Το σίγουρο είναι ότι ψάχνοντας τελευταία στιγμή δεν θα βρείτε κάτι πολύ πολύ φθηνό. Αντιθέτως μπαίνοντας στα site των αεροπορικών εταιρειών το πιο πιθανό είναι να βρείτε τιμές ισάξιες με το ηλεκτρικό ρεύμα που πληρώσατε στον τελευταίο σας λογαριασμό. Μην απελπίζεστε όμως γιατί ψάχνοντας θα βρείτε πλατφόρμες όπως το esky.gr που θα ψάξουν για εσάς τους πιο φθηνούς πιθανούς συνδυασμούς αεροπορικών εταιρειών αλλά και τις πιο φθηνές ώρες πτήσεις για του ταξιδιώτες που είναι λίγο πιο ευέλικτοι με τον χρόνο. Δοκιμάστε τη και θα δείτε ότι τα να βρεις ένα εισιτήριο τελευταίας στιγμής σε λογική τιμή δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα