Tο ελληνικό νησί που ψηφίστηκε κορυφαίο στην Ευρώπη για το 2019

Tο ελληνικό νησί που ψηφίστηκε κορυφαίο στην Ευρώπη για το 2019

Eίναι από τους πιο hot καλοκαιρινούς προορισμούς κάθε καλοκαίρι που περνά. Είναι γεμάτη με υπέροχες, μοναδικές παραλίες, γραφικά χωριουδάκια, την φιλοξενία των κατοίκων και την έντονη νυχτερινή της ζωή. Η αναγνώριση της είναι απόλυτα δικαιολογημένη και τη συγκρίνουν με νησιά όπως οι Μπαχάμες, οι Μαλβίδες και το Μπαλί.

Το φετινό καλοκαίρι η εκτίμηση του κόσμου απογειώθηκε και δεν ψηφίστηκε άδικα «Best Island In Europe 2019». Είναι η υπέροχη Πάρος

Πέραν της καλοπέρασης, τη βραδινή ζωή και το εύκολο ταξίδι μέχρι τη «ζωηρή» Αντίπαρο, ο κόσμος τη λάτρεψε για πολλά άλλα αξιοθέατα. Ένα από τα πολλά θετικά του νησιού άλλωστε είναι ότι σου προσφέρει αξέχαστες διακοπές, είτε επιθυμήσεις να εξερευνήσεις τους αρχαίους θησαυρούς του είτε αν απλά θέλεις να χαλαρώσεις στις υπέροχες παραλίες του. 

Αν είσαι λάτρης της αρχαιολογίας μπορείς να επισκεφτείς την Παροικιά και τον ναό του Δήλιου Απόλλωνα, το ιερό του Ασκληπιού στο δρόμο προς την Αλυκή, ενώ μην ξεχνάμε και το Αρχαίο Νεκροταφείο που θα δεις στο λιμάνι. Και αν έχεις χρόνο ρίχνεις και μια ματιά στο Βυζαντινό Μουσείο που βρίσκεται μέσα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή.

Στην Πάρο βρίσκει κανείς την γοητεία και τη δύναμη όλων των Κυκλάδων χωρίς την «παραφροσύνη» άλλων κοντινών νησιών, προσφέροντας ταυτόχρονα δεκάδες επιλογές σε εστιατόρια και χώρους νυχτερινής διασκέδασης.

Από παραλίες; Άλλο τίποτα: Κολυμπήθρες, Χρυσή, Αγία Μαρία, ενώ τα νεούδια δεν παρέλειψαν να γεμίσουν για πολλοστή χρονιά εκείνη της Πούντας η οποία ενδείκνεται για όμορφες βουτιές και τις υπέροχες συναυλίες της.

Η ανάδειξη του νησιού ως κορυφαίο του 2019, πιστοποιεί την ανωτερότητά και μοναδικότητά του, με τον τουρισμό να σημειώνει σημαντική άνοδο της τάξης του 20% παραπάνω από την περασμένη σεζόν. 

 

ratpack

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα