Ελληνικό ξενοδοχείο στα κορυφαία της Ευρώπης για το 2018

Ελληνικό ξενοδοχείο στα κορυφαία της Ευρώπης για το 2018

Για ακόμη μία φορά η βρετανική εφημερίδα Guardian συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα σε αφιέρωμά της. Συγκεντρώνοντας τις 20 κορυφαίες ξενοδοχειακές αφίξεις στην Ευρώπη για το 2018, η συντάκτρια του άρθρου ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτές και μία σε ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του Ιονίου.  

Από το Πόρτο, τη Μαδρίτη, το Παρίσι και τη Ρώμη, μέχρι το Ελσίνκι, τη Ζυρίχη, τις Βρυξέλλες, το Άμστερνταμ και άλλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις, και όχι μόνο, ολοκαίνουργια ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν για το design και τη φιλοσοφία τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον της βρετανικής εφημερίδας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας λίστας με τις κορυφαίες αφίξεις της χρονιάς.

Στην 11η θέση της συγκεκριμένης λίστας φιγουράρει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις της χρονιάς στο Ιόνιο. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, το MarBella Nido Suite Hotel & Villas, που απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές Μαΐου στο αρχοντικό νησί των Φαιάκων και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη διακριτική πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει.  

greekguide.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα