Επιλογή θέσεων στις πτήσεις της Aegean

Από τις 12 Φεβρουαρίου η Aegean προσθέτει νέες παροχές στις πτήσεις της, μετατρέποντας τις καμπίνες των αεροπλάνων σε οικείους και άνετους χώρους για τους επιβάτες της.

Ειδικότερα, ο επιβάτης μπορεί πλέον από τη στιγμή της κράτησης έως λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης, να επιλέξει την αγαπημένη του θέση, μεταξύ τριών κατηγοριών : Standard θέση χωρίς χρέωση, με δυνατότητες επιλογής διαδρόμου ή παραθύρου κατά το ηλεκτρονικό check-in, Up Front με χρέωση 5 ευρώ, για την κράτηση θέσεων με μεγαλύτερη απόσταση από το μπροστινό κάθισμα και προτεραιότητα στην αποβίβαση και τέλος Extra Legroom με κόστος 8 ευρώ, για την επιλογή θέσεων είτε στην πρώτη σειρά του αεροσκάφους, είτε στις εξόδους κινδύνου, ιδανικές για ένα ξεκούραστο ταξίδι.

Για τα Gold Miles+Bonus μέλη, υπάρχει η δυνατότατα online προεπιλογής της Standard θέσης, χωρίς χρέωση για το επιβάτη αλλά και τους συνταξιδιώτες του, ενώ οι Up Front θέσεις προσφέρονται με έκπτωση 50%, αποκλειστικά για τον κάτοχο της κάρτας.

Όσον αφορά στους επιβάτες Business Class, οι νέες δυνατότητες επιλογής θέσης, είναι δωρεάν και μπορούν να πραγματοποιηθούν από τη στιγμή της κράτησης στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι οι χρεώσεις για τις κατηγορίες Up Front και Extra Legroom αντιστοιχούν σε πτήσεις εσωτερικού, εξαιρουμένων των άγονων γραμμών, ενώ για τις πτήσεις εξωτερικού, οι τιμές κυμαίνονται από 12 έως και 22 ευρώ, ανάλογα με την απόσταση.

http://www.tornosnews.gr/permalink/29289.html

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Ταξίδια

-
Σχολιάστε το άρθρο: