Οι ταξιδιωτικοί λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να ακολουθείτε

Σε όλες τις πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων καθημερινά ανεβαίνουν πάρα πολλές φωτογραφίες που καταγράφουν τα ταξίδια των χρηστών ανά την υφήλιο. Ψαχουλεύοντας λίγο, κυρίως σε social media όπως το Instagram που είναι κατεξοχήν ένας φωτογραφικός διαδικτυακός τόπος, οι χρήστες μπορούν να πάρουν μία γεύση από μαγευτικές «βόλτες» σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του πλανήτη

Ωστόσο, λίγοι έχουν αναρωτηθεί για το τι κρύβεται πίσω από ένα ιδιαίτερο καρέ που ανεβαίνει στον «αέρα», πόσος κόπος απαιτείται. Για παράδειγμα, ο φωτογράφος με το λογαριασμό @beijing_silvermine, από τα 500.000 καρέ, επιλέγει προσεκτικά για δημοσίευση μόνο ορισμένα μόνο από αυτά.

Το travelandleisure, συγκέντρωσε μια σειρά από Instagramers που καταγράφουν την απέραντη ομορφιά που κρύβεται εκεί έξω στον κόσμο, και που σίγουρα αξίζει να τους ακολουθείτε αν θέλετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

@sweatengine

Ο λογαριασμός του Kevin Lu στο Instagram, διαθέτει λίγο από όλα: φωτογραφίες, βίντεο, εικονογραφήσεις. «Πιστεύω ότι το καλύτερο μέρος για να φωτογραφίσει κανείς, είναι εκεί που νιώθει ότι ανήκει».

@brahmino

Οι φωτογραφίες του Simone Bramante μοιάζουν εξωπραγματικές, είναι τόσο τέλειες που είναι σαν να μην ανήκουν σε αυτό τον πλανήτη! Η Ιταλία είναι το αγαπημένο του μέρος και αυτό φαίνεται!

@secretstreet

Αν θέλετε να γνωρίσετε τους δρόμους της Νέας Υόρκης πέρα από τις γνώριμες εικόνες,  τότε επισκεφτείτε τον ειδικό λογαριασμό του φωτογράφου Dave Krugman. «Η Νέα Υόρκη είναι το καλύτερο μέρος για φωτογράφιση», υποστηρίζει και το ενισχύει με τις εικόνες του.

@sassychris1

Η μεγάλη ποικιλία και η «έκρηξη» χρωμάτων στις εικόνες της ήταν αυτό που ξαφνιάζει ευχάριστα όσους επισκέπτονται τη σελίδα της Christina Tan.

@lucylaucht

Οι εικόνες της Lucy Laucht είναι ονειρικές και σε παστέλ αποχρώσεις, όπως γράφει το travelandleisure.

@kyrenian

Κάθε μια από τις φωτογραφίες του Altug Galip, είναι καλύτερη από την άλλη. Το αγαπημένο του μέρος; «Αγαπώ τη Νορβηγία και ειδικά τα νησιά Lofoten...».

@mthiessen

Ο Matt Thiessen έχει τη βάση του στην Αλμπέρτα και με τις εικόνες του απαθανατίζει την ομορφιά του Καναδά.

@jessicasamplegram

«Λατρεύω να φωτογραφίζω κουλ ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Εμπνέομαι όταν ανακαλύπτω νέα μέρη», λέει η φωτογράφος Jessica Sample.

@jacobsantiago

Λάτρης της Νέας Υόρκης και ο Jacob Santiago γιατί για εκείνον είναι το πιο φωτογενή μέρη στον κόσμο.

@teresacfreitas

Η Teresa Freitas κατάγεται από την Λισαβόνα της Πορτογαλίας και οι εικόνες της αποτελούν έναν ύμνο στον συχνά δύσκολο κόσμο όπου ζούμε.

travelandleisure

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα