Όσα κάνουν οι επιβάτες και προκαλούν την οργή των αεροσυνοδών

Οι αεροσυνοδοί έχουν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες επιβάτες κάθε μέρα και να ανεχτούν πολλών ειδών ιδιοτροπίες. Όλα αυτή βέβαια διατηρώντας το χαμόγελο και την ηρεμία τους.

Ποια είναι όμως τα πιο συνήθη προβλήματα που οι αεροσυνοδοί αντιμετωπίζουν; Το Business Insider συνομίλησε με αεροσυνοδούς και παρουσιάζει τα όσα κάνουν οι επιβάτες και προκαλούν τον εκνευρισμό τους.

Αρχικά, είναι τα… αγγίγματα. «Υπάρχουν πολλά σπρωξίματα στον πισινό και στο κάτω μέρος της μέσης προκειμένου να τους κοιτάξουμε», δηλώνει αεροσυνοδός, ενώ συνάδελφός παρατηρεί ότι αυτό συμβαίνει σε κάθε πτήση!

Επόμενο πρόβλημα είναι οι επιβάτες που φορούν ακουστικά και δεν επικοινωνούν ούτε με τα μάτια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι επιβάτες που δεν δίνουν καμία σημασία την ώρα που μοιράζεται το φαγητό και μετά παραπονιούνται επειδή δεν έχουν λάβει γεύμα.

Ένα ακόμη ζήτημα στην καθημερινότητα των αεροσυνοδών είναι οι επιβάτες που συχνάζουν στο χώρο προετοιμασίας των γευμάτων. «Έχουμε πράγματα εκεί που μπορούν να πέσουν πάνω σου, που μπορούν να σε τραυματίσουν, δεν θέλουμε να έχουμε την ευθύνη», δηλώνει αεροσυνοδός.

Άλλοι επιβάτες ζητούν από τις ή τους αεροσυνοδούς να τους ανεβάσουν τις αποσκευές στα ντουλάπια πάνω από τα καθίσματα. «Συμβαίνει μια φορά στην πτήση, σε κάθε πτήση. Κάποιος θα μου ζητήσει να ανεβάσω την τσάντα του. Και είναι συνήθως… ένα μεγαλόσωμος τύπος». Σύμφωνα με το Business Insider, οι αεροσυνοδοί δεν επιτρέπεται να βοηθούν με τις τσάντες επειδή μπορεί να τραυματιστούν.

Η πεντάδα των συνηθέστερων εξοργιστικών συμπεριφορών επιβατών συμπληρώνεται με αυτούς που ανεβάζουν τα πόδια τους στα πλάγια του αεροπλάνου ή σε θέσεις άλλων επιβατών.
newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα