Δέκα "ζεστά" ξενοδοχεία σε χειμερινούς προορισμούς

Δέκα "ζεστά" ξενοδοχεία σε δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς της χώρας, με κόστος διανυκτέρευσης κάτω από 100 ευρώ το δίκλινο, επέλεξε η μηχανή αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago. Κριτήριο; η ποιότητα στην καλύτερη τιμή...

H λίστα με τα ξενοδοχεία είναι η ακόλουθη:

1.  Ναύπλιο

Rex Hotel Nafplio ★ ★ ★  από 70 ευρώ

Λίγα μέτρα μακριά από το λιμάνι Ναυπλίου. Διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση και λόγω της φιλόξενης ατμόσφαιρας του προσφέρει στον επισκέπτη, άνετη και ευχάριστη διαμονή. Από 70 ευρώ το δίκλινο, με πρωινό.

 

2.  Αράχοβα

Anemolia Hotel Arachova ★ ★ ★ ★ από 50 ευρώ

Σε ένα χώρο διακοσμημένο έτσι ώστε να ισορροπεί ανάμεσα στην απλότητα και την πολυτέλεια, με θέα τις βουνοκορφές του Παρνασσού και την κοιλάδα των Δελφών και τιμή ανά διανυκτέρευση από 50 ευρώ το δίκλινο. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνεται το πρωινό.

 

3. Ιωάννινα

Grand Serai Hotel ★ ★ ★ ★ ★  από 100 ευρώ

Με την είσοδο στο Grand Serai Hotel ο επισκέπτης νιώθει ότι βρίσκεται σε παλάτι. Πρόκειται για ένα deluxe ξενοδοχείο 5 αστέρων στην καρδιά των Ιωαννίνων. Το δίκλινο από 100 ευρώ το (με πρωινό). Για όσους προτιμούν ένα πιο οικονομικό ξενοδοχείο με ποιοτικές υπηρεσίες η trivago προτείνει το «Παλλάδιον», με δωμάτια από 50 ευρώ.

 

4. Καστοριά

Limneon Resort & Spa ★ ★ ★ ★ ★ από 72 ευρώ

Θέα στη λίμνη Ορεστιάδα και την πόλη της Καστοριάς. Τα δωμάτια του ξεκινούν από 72 ευρώ, με το πρωινό να συμπεριλαμβάνεται στη τιμή.

 

5. Μονεμβασιά

Filoxenia Μονεμβασιά ★ ★ ★ από 37 ευρώ

Ακριβώς δίπλα στη θάλασσα με θέα το κάστρο της Μονεμβασιάς, δίπλα από τη γέφυρα που ενώνει το κάστρο με την πόλη. Τα δωμάτια του ξεκινούν από 37 ευρώ.

 

6.  Πορταριά, Πήλιο

Portaria Hotel & Spa ★ ★ ★ ★ από 75 ευρώ

Έχει θέα στον Παγασητικό και την άγρια φύση του Πηλίου. Απέχει 12 χιλιόμετρα από το Βόλο και άλλα τόσα από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, τα Χάνια. Προσφορά 75 ευρώ για Superior δίκλινο δωμάτιο με πακέτο σπα. Στην τιμή επίσης περιλαμβάνεται το πρωινό.

 

7. Μέτσοβο

Αρχοντικό Μετσόβου Boutique ★ ★ ★ από 55 ευρώ

To Αρχοντικό Μετσόβου Boutique βρίσκεται στην καρδιά του Μετσόβου και διαθέτει παραδοσιακά διακοσμημένα δωμάτια. Το ξύλο και η πέτρα επικρατούν σε όλους τους χώρους του χαρίζοντας την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας ενός πραγματικού αρχοντικού. Από 55 ευρώ το δίκλινο.

 

8. Αλεξανδρούπολη

Nefeli Hotel ★ ★ ★ ★ από 67 ευρώ

Το Nefeli Hotel το χαρακτηρίζουν οι λέξεις πολυτέλεια, άνεση και κομψότητα. Προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές. Προσφέρει για εκδρομή, είτε για επαγγελματικό ταξίδι. Από 67 ευρώ το δίκλινο.

 

9. Καρπενήσι

Selestina Boutique Hotel ★ ★ ★ από 85 ευρώ

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο με θέα το Καρπενήσι και πλούσιο, απολαυστικό πρωινό με τοπικά προϊόντα. Διαθέτει 10 δωμάτια. Ένα value for money ξενοδοχείο είναι το Ελβετία Hotel στο κέντρο του Καρπενησίου με δωμάτια που ξεκινούν από 38 ευρώ (με πρωινό).

 

10. Τρίκαλα Κορινθίας

Υάδες Mountain Resort ★ ★ ★ ★★ από 90 ευρώ

Διαμονή σε υψόμετρο 1100 μέτρων, με θέα τη θάλασσα σε ένα chalet κατασκευασμένο από φιλανδικό ξύλο και πέτρα. Μιάμιση ώρα μακριά από την Αθήνα, στις παρυφές της κάτω συνοικίας Τρικάλων Κορινθίας. Εφτά σαλέ από 90 ευρώ το ένα, με πρωινό.

 

ΠΗΓΗ www.tornosnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα