Squid Game – Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η δημοφιλής νοτιοκορεάτικη σειρά

Squid Game – Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η δημοφιλής νοτιοκορεάτικη σειρά

Σαρώνει σε όλο τον κόσμο η σειρά Το Παιχνίδι του Καλαμαριού, χαρίζοντας εκατομμύρια νέους συνδρομητές στην πλατφόρμα που τη φιλοξενεί.
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το Squid Game, η σουρεαλιστική σαπουνόπερα τρόμου από τη Νότιο Κορέα που έχει σαρώσει όλον τον κόσμο.

Η δημοφιλής σειρά έκανε πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου και η πλατφόρμα ροής Netflix γνώρισε τεράστια άνοδο στους συνδρομητές της.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι επισήμως το Παιχνίδι του Καλαμαριού έχει πλέον 111 εκατομμύρια φανς.

Η σειρά έχει γίνει τρεντ και ο άριστα σκηνοθετημένος τηλεοπτικός κανιβαλισμός με παίκτες που ανταγωνίζονται σε έναν θανατηφόρο διαγωνισμό για να διαγράψουν τις οικονομικές οφειλές τους, την περασμένη Τρίτη τράβηξε το ενδιαφέρον 142 εκατ. τηλεθεατών.

Το Squid Game έγινε η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά από τον πρώτο μήνα προβολής της.

Η μανία του κόσμου είναι τέτοια που στην εμπορική έκθεση «Funermostra» 2021 στη Βαλένθια της Ισπανίας, μία εταιρεία παρουσίασε φέρετρα τοποθετώντας ένα ροζ φιόγκο σε ένα από τα μοντέλα της.

Οι στολές των βυθισμένων στα χρέη και στην απόγνωση παικτών έχουν γίνει ανάρπαστες και ξεπουλάνε για το Halloween.

Μάλιστα, σε διαδήλωση εργαζομένων στη Σεούλ αρκετοί συνδικαλιστές διαμαρτυρήθηκαν για τις εργασιακές ανισότητες ντυμένοι με στολή Squid Game, δείχνοντας πως όπως και στη σειρά, και αυτοί αγωνίζονται να ζήσουν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα