Netflix: Έρχεται ολοταχώς η μίνι σειρά για τη Ναόμι Οσάκα

Netflix: Έρχεται ολοταχώς η μίνι σειρά για τη Ναόμι Οσάκα

Επιτέλους, η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ για την υπέροχη Ναόμι Οσάκα είναι έτοιμη για τη μεγάλη πρεμιέρα της στο Netflix.

Σημειώστε την ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Ιουλίου 2021.

Netflix: Έρχεται ολοταχώς η μίνι σειρά για τη Ναόμι Οσάκα
   
Πρόκειται για μια μίνι σειρά σε τρία μέρη για την πρωταθλήτρια του τένις και Νο 1 στις γυναίκες ως πρόσφατα, την περίφημη τενίστρια Ναόμι Οσάκα.

Ναόμι Οσάκα το λένε (Naomi Osaka) και την ακολουθεί για μια περίοδο πάνω από δύο χρόνια, από κείνο το αμερικανικό Open του 2019 μέχρι και τη φετινή προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως θυμόμαστε, το Νο 1 του κόσμου αποχώρησε τον Ιούνιο από το Ρολάν Γκαρός, μέσα σε δριμεία πολεμική από τους αξιωματούχους του αθλήματος και τον κόσμο.

Εκείνη όμως δεν έκανε πίσω, έπρεπε να υπερασπιστεί την ψυχική της υγεία, υπενθυμίζοντας με νόημα πως όλοι οφείλουν να σέβονται την ανάγκη του ανθρώπου για συναισθηματική ηρεμία.

   
Η Οσάκα δεν είναι η τυπική αθλήτρια. Μιλά για πολλά και είναι πύρινος κήρυκας του Black Lives Matter. Κι έτσι η σειρά του Netflix δεν είναι το τυπικό αθλητικό ντοκιμαντέρ.

Αυτό είπε και η ίδια τον Φεβρουάριο του 2020, όταν ανακοινώθηκε η σειρά: «Δεν θα μοιάζει με παραδοσιακό αθλητικό ντοκιμαντέρ και είμαι πολύ χαρούμενη που το μοιράζομαι με όλους».

Η κάμερα την ακολουθεί παντού στον κόσμο, εξερευνώντας ακόμα και τις ρίζες της στην Αϊτή, αλλά και τη βαθιά σχέση της με την Ιαπωνία.

Το Ναόμι Οσάκα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Ιουλίου 2021 (ήταν να παρουσιαστεί παγκοσμίως στις 13 Ιουλίου) και δεν χάνεται με τίποτα…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα