Πανσέληνος 9ης Ιουλίου: Όλες οι εκδηλώσεις στην Τεχνόπολη

Ξέρεις ήδη τι είναι η Full Moon Fiesta, ξέρεις ήδη ότι όποιος δίνει ραντεβού στην Τεχνόπολη αυτή τη μέρα του χρόνου, την επόμενη μέρα χρειάζεται οπωσδήποτε μία siesta. Ξέρεις, επίσης, ότι οι λόγοι που την πιο “δροσερή” σου διάθεση, τη βραδιά με την πανσέληνο του Ιουλίου, θα τη βρεις και φέτος μόνο στην καρδιά της πόλης είναι πολλοί. Εμείς, το μόνο που θα κάνουμε, είναι να σου πούμε ποιοι είναι αυτοί οι επιπλέον λόγοι που είναι… φανταστικοί. Πρόκειται για super λόγους-έκπληξη, που σίγουρα θα σε κάνουν να τρέξεις στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και αυτή την Κυριακή.

Νο.1
It’s party time – it’s show time! Η ομάδα swing χορού Rhythm Hoppers μας καλεί σε ένα Full Moon Swing Party που θα μας ξεσηκώσει όλους. Από τις 19.30 έως τις 20.30, υπό τους ήχους των Duke Ellington, Louis Armstrong, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, θα παρακολουθήσουμε Lindy Hop & Authentic Jazz shows από την ομάδα, ενώ στη διάρκεια του party θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά το διεθνούς φήμης vintage performance troupe, Rhythm Hoppers Chorus Line. Ντύσου λουλουδένια και ανάλαφρα και ετοιμάσου για πολύ χορό και ακόμα πιο πολλή μουσική!

No.2
Super full moon διαγωνισμός #1: Τρέξε χορεύοντας μέχρι το Photobooth, βγάλε τη full moon φωτογραφία σου και ανέβασέ τη στο Facebook με τα hashtags #RhythmHoppers, #FullMoonFiesta και #KatheMeraTexnopoli και μπες στην κλήρωση για 1 μήνα δωρεάν μαθημάτων με τους Rhythm Hoppers. Οι 2 τυχεροί θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Νο.3
Super full moon διαγωνισμός #2: Βρες το Viva spot στην Τεχνόπολη και κέρδισε 50€ έκπτωση σε αεροπορικά & ακτοπλοϊκά εισιτήρια! Τόσο απλό. Βρίσκεις το spot, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και μπαίνεις στην κλήρωση για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς νικητές.

Νο.4
Super full moon διαγωνισμός #3: Άλλος ένας λόγος που η διάθεση όλων θα φτάσει στα ύψη, είναι το δώρο που θα σου κάνει το Dinner In The Sky | Athens. 1 τυχερός και το συν 1 του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το γεύμα τους στον ουρανό, έχοντας θέα όλη την Αθήνα! Πώς;

Νο.5
Η απάντηση βρίσκεται στο Photobooth! Βγάζεις τη full moon φωτογραφία σου, την ανεβάζεις στο Facebook με τα hashtags #DinnerInTheSkyAthens #FullMoonFiesta #KatheMeraTexnopoli και μπαίνεις στην κλήρωση για να ζήσεις μία αξεπέραστη εμπειρία. Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, θα γίνει η ανακοίνωση του νικητή.

No.6
Super Full Moon διαγωνισμός #4: Ελάχιστα βήματα μακριά σου βρίσκεται ακόμα μία ευκαιρία να σου χαμογελάσει η τύχη! Στο shop του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου σε περιμένουν τσάντες με υπέροχα Industrial Gas Museum δώρα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για να είσαι εσύ ο ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία τσάντα γεμάτη με special “goodies”!

No.7
Τα τηλεσκόπια της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος θα βρίσκονται εκεί, στο Παρατηρητήριο και στην Κεντρική Αυλή, και έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα να παρατηρήσουμε την Πανσέληνο, όπως και τον μεγαλύτερο πλανήτη του ηλιακού συστήματος, Δία, και τον πλανήτη με τους δακτυλίους, Κρόνο. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρατήρησης, μέλη της αστρονομικής εταιρείας θα είναι εκεί για να δώσουν απαντήσεις σε όποιες απορίες έχουμε.

Νο.8
Επίσης, στο Παρατηρητήριο, τη νέα στάση του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου (ΒΜΦ) που θα ανοίξει ειδικά για τη Full Moon Fiesta, θα βρίσκεται και η φωτογραφική κοινότητα του Instagram, Greek Instagram Events, που μαζί με την Αστρονομική και Αστροφυσική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος θα απαθανατίσουν το full moon, καθώς και την ανατολή του, που θα είναι φαινομενικά «δίπλα» στην Ακρόπολη. Και όπως ήδη γνωρίζετε όλοι οι Instagrammers, σημείο συνάντησης θα είναι και πάλι το Γκαζαλό. Ραντεβού στο καφέ!


Νο.9
Full Moon | Kids edition: το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου (ΒΜΦ) μας ταξιδεύει με το πιο… διαστημικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μικρούς του φίλους από τις 19.30 έως τις 20.30!

Μικροί και μεγάλοι φέρνουμε τον ουρανό στην καρδιά της πόλης, κατασκευάζουμε φεγγάρια, πολύχρωμα άστρα και πλανήτες που φωσφορίζουν στο σκοτάδι με μπογιές, χαρτόνια και ανακυκλώσιμα υλικά. Στη συνέχεια, φωτογραφιζόμαστε με τις κατασκευές μας και στολίζουμε την Τεχνόπολη για να υποδεχτούμε την πιο λαμπερή βραδιά του καλοκαιριού.
Ραντεβού στην παιδική χαρά!
*Απαραίτητη η κράτηση στο 2130109300 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 11.00-16.00)
**Για παιδιάς ηλικίας 3 ετών και άνω

Νο.10
Το Vegan Life Festival θα είναι εκεί και θα συνεχιστεί καθ’όλη τη διάρκεια της φιέστας φέρνοντας μαζί του και τις υπέροχες μουσικές του En Lefko και του ραδιοφωνικού παραγωγού του σταθμού, Μανώλη Οικονόμου, που θα μεταδώσει την εκπομπή των 18.00-20.00 live.

No.11
Από τις 19.30 έως τις 21.30, it’s Happy Hour! Το “Γκαζαλό”, το αγαπημένο καφέ της Τεχνόπολης, θα μας περιμένει με μοναδικές τιμές για να δροσιστούμε και να μπορούμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε την καλοκαιρινή αυτή μέρα με ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Νο.12
Πρωταγωνίστρια της πιο (post-)vintage βραδιάς θα είναι η ταλαντούχα, δροσερή και φωτεινή Μαρίζα Ρίζου με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων, ενώ νωρίτερα για την… εκτόξευση της διάθεσής μας θα έχουν φροντίσει αρχικά οι ΕΚΜΕΚ και στη συνέχεια οι Polkar!

*Special Full Moon Tip: Το Παρατηρητήριο θα είναι ανοιχτό για όλους! Μη χάσεις τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις τη συναυλία (και) από ψηλά και να βγάλεις μοναδικές φωτογραφίες για να μην ξεχάσεις αυτές τις μοναδικές στιγμές!

Αυτή την Κυριακή, μετά το πρωινό μπάνιο στην παραλία, δίνουμε όλοι ραντεβού –πού αλλού;– στην Τεχνόπολη, εκεί που όλα μπορούν να συμβούν!


#ΜουσικήΤεχνόπολη
#KatheMeraTexnopoli
Full Moon Fiesta / Info
ΕΚΜΕΚ : 21.00-21.40
Polkar: 21.55-22.45
Μαρίζα Ρίζου & Athens Big Band: 23.00-00.00
Είσοδος Ελεύθερη

eea

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα