Μαρινέλλα - Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία στο κατάμεστο Κατράκειο! Βίντεο

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο θέατρο, με περισσότερους απο 7.000 θεατές, στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία καλωσόρισαν το καλοκαίρι στην πιο μαγική συναυλία! Οι τρεις σπουδαίες καλλιτέχνιδες, τραγούδησαν και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό που τις καταχειροκρότησε και απέδειξαν πως η «Γυναικεία Υπόθεση» είναι υπόθεση ολονών!

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή για τις υπέροχες συναυλίες που θα ακολουθήσουν σε ολη την Ελλαδα με επόμενο σταθμό την Πάτρα στις 3 Ιουλίου.

Τρεις «μεγάλες κύριες» του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.


Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση», έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία , να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στον χρόνο, που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Δίπλα τους θα έχουν 14 σπουδαίους μουσικούς. Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Η περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας κάτω από το φως των αστεριών του μοναδικού ελληνικού καλοκαιριού ξεκίνησε από την Αθήνα και θα ακολουθήσουν συναυλίες στην Πάτρα (3/6), Θεσσαλονίκη (12/6), την Κρήτη (Ηράκλειο 17/6), και αλλού .


Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι:

Αθήνα: Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας -21 Ιουνίου

Πάτρα: Γήπεδο Παναχαϊκής -3 Ιουλίου

Θεσσαλονίκη: Θέατρο Γης - 12 Ιουλίου

Ηράκλειο: Παγκρήτιο Στάδιο -17 Ιουλίου

Αρχαία Ολυμπία: Θέατρο Φλόκα - 2 Αυγούστου

Φεστιβάλ Ολύμπου: Αρχαίο Θέατρο Δίον -9 Αυγούστου

Χαλκιδική : Θέατρο Σίβηρη- 11 Αυγούστου Μεσσήνη : Αρχαίο Στάδιο - 18 Αυγούστου

Προπώληση εισιτηρίων www.ticketservices.gr Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 Τηλ κέντρο 210 7234567

Ώρα έναρξης : 9.00 μ.μ Τιμή εισιτηρίου :15ε

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα