Eλένη Φουρέιρα: H συγκίνηση και η αποκάλυψη στην πρώτη συναυλία της

Eλένη Φουρέιρα: H συγκίνηση και η αποκάλυψη στην πρώτη συναυλία της

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε on stage μετά από ένα χρόνο απουσίας και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Τα συγκινητικά λόγια και το sexy outfit που θα θυμόμαστε για καιρό.

Μοναδικά συναισθήματα βιώνει εδώ και λίγες ώρες η Ελένη Φουρέιρα η οποία ξεκίνησε επίσημα το tour της «Reborn tour» από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέστρεψε on stage έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και πρόσφερε ένα φαντασμαγορικό show στους θαυμαστές της το βράδυ του Σαββάτου (27/05), το πρώτο μετά τη γέννηση του γιου της.

Η μεγάλη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα

Με ένα εκρηκτικό show, η «Παναγιά Φουρέιρα» (όπως την αποκαλούν οι fans της) ανέβασε τους θεατές στα πιο υψηλά επίπεδα ενθουσιασμού και διασκέδασης. Η συναυλία ξεκίνησε με ένα σύντομο video και λίγο αργότερα με την ίδια να εμφανίζεται στη σκηνή υπό τον ήχο του «Εl Telephone». Η pop star επέλεξε έναν γαλάζιο κορσέ, printed ψηλόμεσο κολάν και ψηλοτάκουνα πέδιλα τα οποία αναδείκνυαν το καλλίγραμμο σώμα της.

Η συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή

Η Ελληνίδα pop star καλωσόρισε το κοινό στο κατάμεστο Κατράκειο και ένιωσε την ανάγκη να πει δυο λόγια στους θαυμαστές της, για το μεγάλο της comeback.

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν θα κλάψω αλλά τελικά έκλαψα. Περίμενα πώς και πώς αυτή τη μέρα. Εντάξει δεν είναι πολύς ο καιρός είναι ένας χρόνος αλλά δεν φαντάζεστε πόσο πολύ μου έχετε λείψει, αλήθεια σας λέω. Εύχομαι να μην σας απογοητεύσω ποτέ», είπε συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα.

H 36χρονη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και όπως η ίδια τόνισε, είχε υποσχεθεί στον εαυτό της να μη κλάψει όμως η αγάπη και ο ενθουσιασμός του κόσμου δεν της άφησαν άλλη επιλογή.

H μεγάλη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα on stage και η συγκίνηση

Η ενέργεια και η χαρισματικότητα της pop star μεταδίδονταν σε όλο το κοινό, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη θετική ενέργεια και ενθουσιασμό. Στενοί συνεργάτες φίλοι, καθώς και οι αδερφές της Ελένης Φουρέιρα (Ιωάννα και Μαργαρίτα) βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις για να την καμαρώσουν.

Η σκηνή ήταν κατακλυσμένη από εντυπωσιακά εφέ, φωτεινά σχέδια και εκρηκτικές χορογραφίες, με την τραγουδίστρια και τους χορευτές της να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Το κοινό ανταποκρινόταν ενθουσιαστικά σε κάθε τραγούδι και χορευτική κίνηση, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη και τρυφερή σχέση με τους θαυμαστές της, οι οποίοι εκτιμούν βαθιά εκείνη και τη μουσική της.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν βρίσκει κανένα λόγο να κρύψει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη -Είμαστε μαζί της

Ένα από τα highlights και πιο συναισθηματικές στιγμές της συναυλίας ήταν όταν η Φουρέιρα ερμήνευσε το τραγούδι «Μπορεί» το οποίο είχε κυκλοφορήσει μαζί με τον αείμνηστο φίλο της, Madclip ο οποίος έφυγε πέρσι από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα. Στο πλευρό της τραγουδίστριας επί σκηνής βρέθηκαν ο FY, ο Hawk και ο Τrannos, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τις επιτυχίες τους.

Στο πλαίσιο του «Reborn Tour», η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη και Άμστερνταμ, βάζοντας «φωτιά« στην Ευρώπη, όπως είχε κάνει και στην προηγούμενη μεγάλη και sold out περιοδεία της.

Με την εκρηκτική της παρουσία και το ταλέντο της, η Ελένη Φουρέιρα πρόσφερε στο κοινό της μια συναυλία που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη τους. Το μόνο σίγουρο είναι πως με την επιτυχία αυτής της sold-out εμφάνισης η pop star επισφράγισε τη θέση της στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνιδες της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα