Squid Game: Το δίλημμα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς στο Netflix. Πότε θα κυκλοφορήσει;

Squid Game: Το δίλημμα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς στο Netflix. Πότε θα κυκλοφορήσει;

Ο σκηνοθέτης της άκρως επιτυχημένης σειράς του Netflix με τίτλο «Squid Game» δήλωσε την Παρασκευή (16/09) ότι βρισκόταν σε δίλημμα σχετικά με το αν και πώς θα αναβιώσει νεκρούς χαρακτήρες, καθώς προετοιμάζεται για τη δεύτερη σεζόν αφού «έγραψε» ιστορία στα Emmy κατά την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Reuters, το «Squid Game» έγινε η σειρά του Netflix με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση μετά την κυκλοφορία της τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάνοντας θραύση στη σύγχρονη ποπ κουλτούρα. Το δράμα επιβίωσης εννέα επεισοδίων παρουσιάζει μια ιστορία για τη βαθιά άνιση καπιταλιστική κοινωνία, με τους διαγωνιζόμενους να παίζουν παιδικά παιχνίδια προκειμένου να κερδίσουν χρηματικά ποσά που αλλάζουν τη ζωή τους.

 

Το δίλημμα του σκηνοθέτη – Πότε θα κυκλοφορήσει η δεύτερη σεζόν
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ, κέρδισε το βραβείο Emmy για την εξαιρετική σκηνοθεσία δραματικής σειράς και ο πρωταγωνιστής του «Squid Game», Λι Τζουνγκ-τζάε, κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά. Αμφότεροι ήταν οι πρώτοι Ασιάτες που κέρδισαν αυτά τα βράβεια και, μάλιστα, έγιναν οι πρώτοι από μη αγγλόφωνη σειρά.

Από την πλευρά του, ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ είπε ότι έχει ήδη σχεδιάσει τα παιχνίδια που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν και γράφει το σενάριο, αλλά παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με τους νεκρούς χαρακτήρες, όπως της «Τζι-γιουνγκ» και της «Κανγκ Σάε-μπιέοκ». Επισημαίνεται ότι ο νέος κύκλος επεισοδίων θα γυριστεί το επόμενο έτος και θα κυκλοφορήσει το 2024.

«Θέλω να αναστήσω την "Τζι-γιουνγκ", αλλά η καλύτερή της φίλη, "Κανγκ Σάε-μπιέοκ", επίσης έχει πεθάνει, οπότε σκέφτομαι τι να κάνω», δήλωσε ο Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ σε κοινή συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ που παραχώρησε με τους ηθοποιούς της σειράς και πρόσθεσε: «Πολλοί χαρακτήρες πέθαναν, ιδιαίτερα αγαπημένοι. Λυπάμαι που τους σκότωσα τόσο εύκολα – δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε αυτό».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα