Άνοιξε το Museum of Illusions στο κέντρο της Αθήνας

Άνοιξε το Museum of Illusions στο κέντρο της Αθήνας

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου άνοιξε τις πόρτες του ένα νέο μουσείο στο κέντρο της Αθήνας.

Το παγκοσμίου φήμης Museum of Illusions ήρθε και στη χώρα μας για να μας χαρίσει στιγμές οπτικής ψευδαίσθησης και ψυχαγωγίας. Το μουσείο υπάρχει ήδη σε μεγάλες πόλεις τους εξωτερικού και επιτέλους ήρθε και στην χώρα μας. Βρίσκεται στην οδό Άστιγγος 12 στο Μοναστηράκι, σε ένα κτίριο συνολικής επιφάνειας πάνω από 400 τμ., με πάνω από 80 εκθέματα και οπτικά παιχνίδια να σας περιμένουν.

Το μουσείο φέρνουν στη χώρα μας ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Μίλτος Καμπουρίδης, κάνοντας το πρώτο τους κοινό επιχειρηματικό βήμα στο χώρο της βιωματικής ψυχαγωγίας (experiential entertainment).

Τα εκθέματα που βασίζονται στην επιστήμη, τα μαθηματικά, τη βιολογία και την ψυχολογία, ξεγελούν και μπερδεύουν την εμπιστοσύνη του επισκέπτη στις αισθήσεις του, ενώ ταυτόχρονα τον καταπλήττουν και τον εκπαιδεύουν.

Μπορείτε να «παραμορφωθείτε» στο δωμάτιο με τους καθρέφτες, να επισκεφτείτε το ελεύθερο δωμάτιο που καταργεί τους νόμους της βαρύτητας, αλλά και να φωτογραφηθείτε στις πιο ιδιαίτερες…αναλογίες.

Το μουσείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00

Εισιτήρια: 9€ για ενήλικες, 6€ για παιδιά και είναι διαθέσιμα διάφορα πακέτα για οικογένειες, σχολεία, αλλά και ειδικές τιμές για ανέργους

Μουσείο Ψευδαισθήσεων: Άστιγγος 12 (Ερμού 119), Μοναστηράκι – 210 3238065

alimosonline

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα