Πρώην παίκτης του Survivor θα παίξει σε ταινία Bollywood

Μπορεί το reality επιβίωσης να αποδείχτηκε για το γνωστό μοντέλο μια μάλλον δυσάρεστη εμπειρία, γι' αυτό και αποχώρησε από αυτό οικειοθελώς, ωστόσο ο Τεό, όπως τον αποκαλούσαν, σχεδιάζει νέα επαγγελματικά ταξίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Θοδωρής Θεοδωρόπουλος εξασφάλισε έναν μικρό ρόλο στο ριμέικ της ινδικής παραγωγής «Queen». Μάλιστα, το δικό του γύρισμα έγινε στην Αθήνα. Σημειώνεται πως ο Θεοδωρόπουλος είναι σε σοβαρή σχέση με σκοπό τον γάμο με την Αλια Αλ Ρουφάι, η οποία είναι Ινδή στιλίστρια σε ταινίες του Bollywood, αλλά και μοντέλο.

Ως εκ τούτου, θα ήταν σίγουρα πιο εύκολο για τον πρώην «Μαχητή» να μπει στο... κλίμα του Bollywood, έχοντας τη βοήθεια της συντρόφου του, προκειμένου να μάθει τις ατάκες του στα ινδικά, αλλά και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου του σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να του έκανε το «κονέ» με τους ιθύνοντες του «Queen» η ίδια. Να θυμίσουμε πως ο Θοδωρής και η Αλια είναι ζευγάρι από πέρυσι. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος ταξίδεψε στην Ινδία για να πάρει μέρος στο Vogue Wedding Show 2017, όπου και φωτογραφήθηκε. Εκεί ήταν και η Αλια, η οποία έχει master στο μάρκετινγκ και στη διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά την κέρδισε η μόδα.

«Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι με αυτή την κοπέλα θέλω να κάνω οικογένεια. Ηταν περίεργο συναίσθημα» είχε εξομολογηθεί για την αγαπημένη του, συγκινημένος, ο Θοδωρής όσο βρισκόταν στο «Survivor», τη μέρα που έλαβε ένα γράμμα από εκείνη στο πλαίσιο του επάθλου επικοινωνίας.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα