Αλίκη Βουγιουκλάκη: To σοβαρό ατύχημα που είχε στη Μανταλένα. Βίντεο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: To σοβαρό ατύχημα που είχε στη Μανταλένα. Βίντεο

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Μανταλένα» είχε ένα άσχημο ατύχημα που κατέγραψε η κάμερα, και τελικά αυτή η σκηνή δεν ξανά γυρίστηκε, με αποτέλεσμα να παίξει αυτή στη ταινία, χωρίς να το καταλάβει κανένας.

Η «Μανταλένα» αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της λατρεμένης Ελληνίδας ηθοποιού, και η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε αυτή την ταινία «έσπασε» ταμεία ως αφορά τις εισπράξεις. Ωστόσο, στα γυρίσματα η πρωταγωνίστρια χρειάστηκε να αντιμετωπίσει κάποιες αντιξοότητες. Η Αλίκη είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το οποίο θα μπορούσε να της έχει στερήσει τη ζωή.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή που Αλίκη τσακώνεται στις βάρκες με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, χάνει την ισορροπία της και πέφτει άτσαλα στο νερό ανάμεσα στις δυο βάρκες, χτυπώντας δυνατά το κεφάλι της στην κουπαστή. Η ηθοποιός έχασε τις αισθήσεις της, το γύρισμα διακόπηκε και επικράτησε πανικός, καθώς πολλοί από τους παρευρισκομένους πίστεψαν ότι η πρωταγωνίστρια πέθανε.

Τελικά, η Αλίκη συνήλθε αλλά η σκηνή δεν γυρίστηκε ξανά, με αποτέλεσμα η σκηνή του ατυχήματος να είναι αυτή που έπαιξε τελικά στους κινηματογράφους, αλλά κάνεις από τους θεατές δεν το πήρε χαμπάρι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί τη σκηνή του ατυχήματος που είχε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, και πως θα παρατηρήσετε η Αλίκη πέφτοντας χτυπά άσχημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της πέφτοντας.

lifeviews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα