O Ντάμπο το ελεφαντάκι επιστρέφει στις οθόνες με σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον. Βίντεο

O Ντάμπο το ελεφαντάκι επιστρέφει στις οθόνες με σκηνοθεσία Τιμ Μπάρτον. Βίντεο

Σε μια εποχή που όλο και περισσότερα κλασσικά franchise της Disney γίνονται ταινία με ανθρώπους, ήταν αναμενόμενο να έρθει η στιγμή και για τον Dumbo. Μετά τα δύο Jungle Book και το επερχόμενο Lion King, ο ιπτάμενος ελέφαντας επιστρέφει χάρις στον Τιμ Μπάρτον.

Ένας σκηνοθέτης που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να έχει χάσει κάπως το στίγμα του, αναζητά τον ίδιο του τον εαυτό. Το Miss Peregrine’s  Home for Peculiar Children ήταν μια καλή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρώτο trailer της ταινίας Dumbo φανερώνει ότι ο Μπάρτον ακόμα βαδίζει στο μονοπάτι της αναζήτησης. Και δείχνει να πλησιάζει στην επανεφεύρεση του εαυτού του.
Μια επανεφεύρεση που βασίζεται σε έμπιστα του πρόσωπα. Η Εύα Γκριν είναι και πάλι η πρωταγωνίστρια, ενώ ενώνεται ξανά με τον Μάικλ Κίτον, λίγο πριν ανταμώσουν ξανά για το Beetlejuice 2. Πρωταγωνιστές βέβαια εδώ είναι ο Κόλιν Φάρελ και ο  Dumbo.

Ο Φάρελ υποδύεται έναν στρατιώτη, τον Χολτ Φάριερ, που επιστρέφει από τον πόλεμο και ψάχνει δουλειά για να ζήσει. Ένας ιδιοκτήτης τσίρκου (Ντάνι ΝτεΒίτο) του αναθέτει την ανατροφή ενός νεογέννητου ελέφαντα με μεγαλύτερα του φυσιολογικού αυτιά.

Σύντομα ο Dumbo αποκαλύπτει το κρυφό του χαρακτηριστικό που είναι ότι τα αυτιά του είναι φτερά. Και με αυτά τα φτερά πετάει.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019 και ο Τιμ Μπάρτον φαίνεται να έχει δώσει τον δικό του dark χαρακτήρα στο παραμύθι της Disney.

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα