Δεν μεγάλωσες ποτέ: Οι "Υποκριτές" και η Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου στο Θέατρο Απόλλων

Δεν μεγάλωσες ποτέ: Οι "Υποκριτές" και η Φιλαρμονική του Δήμου Σύρου στο Θέατρο Απόλλων

Η φοιτητική θεατρική ομάδα του ΤΜΣΠΣ του Πανεπιστημίου Αιγαίου “Υποκριτές” παρουσιάζει στο Θέατρο Απόλλων, με τη συμβολή της Φιλαρμονικής του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και της χορωδίας του ΜΟΣ, στο πλαίσιο του 15ουΦεστιβάλ Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων, τη μουσικοχορευτική παράσταση «Δεν μεγάλωσες ποτέ», στις 9 & 10 Μαΐου 2018 και ώρα 21:00 και στις 11 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00.

Η παράσταση πραγματεύεται την ιστορία του J. M. Barrie, ενός συγγραφέα της Αγγλίας στην δεκαετία του 1900, ο οποίος μέσα από τα καθημερινά του βιώματα και τη δίκη του προσωπική ζωή κατάφερε να γράψει την ιστορία του Πιτερ Παν και να εμπνεύσει ολόκληρο τον περίγυρο του με αυτήν.

Το 15ο Φεστιβάλ  Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 20 Μαΐου 2018 και θα συμμετάσχουν φοιτητικές θεατρικές ομάδες από όλη την Ελλάδα. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα υπάρχουν καθημερινά παραστάσεις στο θέατρο Απόλλων, στην Αίθουσα «Κων/νου Τουλούπη» στα Λύκεια στο Μάννα, αλλά και στο θεατράκι της Πινακοθήκης Κυκλάδων.

Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Φοιτητικών Θεατρικών Ομάδων πραγματοποιείται τα τελευταία 15 χρόνια με διαφορετική έδρα κάθε χρονιά. Το 2014 το 11ο -τοτε- φεστιβάλ είχε πραγματοποιηθεί ξανά στην Σύρο με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα βρείτε στο Facebook :

https://www.facebook.com/15oTHREATICALFESTIVAL/

Αλλά και στην σελίδα της ομάδας των “Υποκριτών” στο Facebook:

https://www.facebook.com/ypokritesdpsd/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα