Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Τι θα δούμε στις αίθουσες από τις 12 Απριλίου

Κινηματογραφικές πρεμιέρες: Ό,τι παίζει στα σινεμά από 12 Απριλίου 2018.

Η Υπόσχεση της Αυγής

Η απεικόνιση της θυελλώδους ζωής του Γάλλου σπουδαίου συγγραφέα Ρομέν Γκαρί, που βασίζεται στο ομότιτλο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με επίκεντρο τη δύσκολη παιδική του ηλικία στην Πολωνία και την εφηβεία του στη Γαλλία μέχρι τα κατορθώματά του ως πιλότος πολεμικής αεροπορίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

La Promesse de l' Aube / Promise at Dawn

Γαλλία δραματική ταινία 2017, σκηνοθεσία Έρικ Μπαρμπιέ με τους: Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Πιέρ Νινέ, Ντιντιέ Μπουρντόν, Ζαν Πιέρ Νταρουσέν.

Διάρκεια: 131'



Κυρία Χάιντ

Κοινωνικό δράμα…φαντασίας με την Ιζαμπέλ Ιπέρ. H κλασική ιστορία του Ρόμπερτ Λιούις Στίβενσον «Δόκτωρ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ» μεταφέρεται από τον Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Σερζ Μποζόν στο σήμερα ως αλληγορία, με ηρωίδα μια καθηγήτρια που προκαλεί αντιπάθεια στους περισσότερους συναδέλφους και μαθητές της και με θέμα τη δυσκολία των εκπαιδευτικών να αντιμετωπίσουν τη σύγχρονη νεολαία.

Η κυρία Τζέκιλ είναι μια ντροπαλή δασκάλα που περνάει δύσκολα εξαιτίας των συναδέλφων της αλλά και των μαθητών της. Τα πάντα αλλάζουν όταν μια βροχερή νύχτα ένας κεραυνός την χτυπάει την ώρα που πραγματοποιεί ένα πείραμα στο εργαστήριό της.

Madame Hyde

Δράμα…φαντασίας 2017

Γαλλική ταινία,

Σκηνοθεσία Σερζ Μποζόν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέν Ντιρίς, Χοσέ Γκαρσία.

Δείτε το τρέιλερ:



Rampage: Το Απόλυτο Χάος

Ο επιστήμονας πρωτοζωολόγος Ντέιβις Οκόγιε (Ντουέιν Τζόνσον), ένας άνδρας που κρατάει τον κόσμο σε απόσταση, μοιράζεται έναν ακλόνητο δεσμό με τον Τζορτζ, έναν εντυπωσιακά έξυπνο γορίλα τον οποίο φροντίζει από τη γέννησή του. Αλλά ένα παράνομο γενετικό πείραμα που πήγε στραβά μεταμορφώνει τον πράο γορίλα σε ένα οργισμένο τέρας.

Τα πράγματα θα χειροτερέψουν, όταν σύντομα αποκαλύπτεται πως υπάρχουν και άλλα ζώα-κυνηγοί που έχουν τροποποιηθεί με παρόμοιο τρόπο. Καθώς τα προσφάτως δημιουργημένα τέρατα διασχίζουν τη Βόρεια Αμερική καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα τους, ο Οκόγιε συμμαχεί με έναν αναξιόπιστο γενετικό μηχανικό για να φτιάξουν ένα αντίδοτο, μέσα σε ένα πεδίο μάχης που συνεχώς χειροτερεύει, όχι μόνο για να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή, αλλά και για να σώσει το τρομακτικό τέρας που ήταν κάποτε φίλος του.

Rampage

Σκηνοθεσία: Μπραντ Πέιτον

Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Ναόμι Χάρις, Μαλίν Άκερμαν, Τζέικ Λέισι,Τζο Μανγκανιέλο, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Διάρκεια: 107 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια φαντασίας

Δείτε το τρέιλερ:



Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου

Βασισμένο στην ιαπωνική ταινία, το «O Ήλιος του Μεσονυχτίου» επικεντρώνεται στην Κέιτι, μια 17χρονη που από παιδί ζει σε κατ’ οίκον περιορισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας, λόγω μίας σπάνιας πάθησης που καθιστά θανάσιμη ακόμα και την παραμικρή έκθεση στο φως του ηλίου. Η μοίρα παρεμβαίνει όταν η Κέιτι γνωρίζει τον Τσάρλι και ένας καλοκαιρινός έρωτας ξεκινά.

Midnight Sun

Σκηνοθεσία: Σκοτ Σπιρ

Ηθοποιοί: Μπέλα Θορν, Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ, Ρομπ Ριγκλ.

Διάρκεια: 109 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Δείτε το τρέιλερ:



Η Προσβολή

Λιβανέζικο δικαστικό δράμα, υποψήφιο για ξενόγλωσσο Όσκαρ. Όταν μια λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε έναν Λιβανέζο φανατικό χριστιανό κι έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα κλιμακώνεται, η υπόθεση φτάνει στο δικαστήριο και παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

The Insult

Λιβανέζικη κοινωνική ταινία 2017, σκηνοθεσία Ζιάντ Ντουεϊρί με τους: Αντέλ Καράμ, Κάμελ Ελ Μπάσα, Καμίλ Σαλαμέχ.

Διάρκεια: 112'

Δείτε το τρέιλερ:



Γκαστόν, ο Γκαφατζής

Επιστρέφοντας από τις διακοπές, ο διευθυντής μιας εξαιρετικά επιτυχημένης start up επιχείρησης, η οποία εκμεταλλεύεται ευφυώς άχρηστα αντικείμενα, βρίσκει τα πάντα στη θέση τους. Εκτός από έναν καινούργιο μαθητευόμενο, τον τεμπέλη, γκαφατζή κι έτοιμο να αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα Γκαστόν.

Gaston Lagaffe

Κωμωδία 2018

Διάρκεια: 84'

Γαλλοβελγική ταινία, σκηνοθεσία Πιέρ - Φρανσουά Μαρτέν - Λαβάλ με τους: Τεό Φερναντέζ, Πιέρ - Φρανσουά Μαρτέν - Λαβάλ, Ζερόμ Κομαντέρ, Αρνό Ντικρέ.

Δείτε το τρέιλερ:



Συνωμοσία

Η Άλις πρώην ανακρίτρια της CIA τώρα ζει μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί όταν απέτυχε να ανακρίνει έναν κρατούμενο με αποτέλεσμα πολλοί άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

Όταν η CIA συλλαμβάνει κάποιον που έχει άμεσες πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, η Άλις καλείται πάλι να τον ανακρίνει. Ένα απροσδόκητο τηλεφώνημα στον δρόμο για την Υπηρεσία θα την κάνει να καταλάβει ότι της την έχουν στήσει και τώρα θα πρέπει με κίνδυνο τη ζωή της να βρει τους συνωμότες και να αποτρέψει μια φονική βιολογική επίθεση στην πόλη.

Unlocked

Σκηνοθεσία: Μίχαελ Άπτεντ

Ηθοποιοί: Νούμι Ραπάς, Ορλάντο Μπλουμ, Τόνι Κολέτ, Τζον Μάλκοβιτς, Μάικλ Ντάγκλας

Διάρκεια: 98 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:



Μεσόγειος - Η Ελληνική Λίμνη


Ντοκιμαντέρ του Κώστα Βάκκα. Ο Έλληνας σκηνοθέτης ταξιδεύει σε χώρες της Μεσογείου και καταγράφει τα διάσπαρτα ερείπια αρχαίων ελληνικών πόλεων.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν γίνει στις εξής χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Λιβύη, Αίγυπτο, Τουρκία, Βουλγαρία Ρουμανία και Ουκρανία.

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα