Αγνώριστος ο Antonio Baderas. Ξύρισε τα μαλλιά, τα φρύδια και το μούσι του

Αγνώριστος ο Antonio Baderas. Ξύρισε τα μαλλιά, τα φρύδια και το μούσι του

O Antonio Banderas μετά από αρκετά χρόνια έκανε μία αλλά που δεν περίμενε κανείς.

Ο ηθοποιός ξύρισε τα μαλλιά του το μούσι και τα φρύδια του, για τις ανάγκες του νέου του ρόλου καθώς ο Ισπανός ηθοποιός του Χόλιγουντ ενσαρκώνει τον Πάμπλο Πικάσο στην τηλεοπτική σειρά «Genius Picasso» του National Geographic.

«Μεγάλωσα στην σκιά αυτής της επιβλητικής φυσιογνωμίας. Αυτού του άντρα που ήταν ίσως ο πιο σημαντικός καλλιτέχνης του 20ου αιώνα» ανέφερε ο Αντόνιο Μπαντέρας στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που φέρνει τη ζωή και το έργο του διάσημου καλλιτέχνη στη μικρή οθόνη.

Η επιλογή του Antonio Baderas δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς ο Πάμπλο Πικάσο δεν ήταν μόνο ένας μεγάλος ζωγράφος, αλλά και ένας πολύ δύσκολος χαρακτήρας και αθεράπευτος γυναικάς, που άλλαζε συνέχεια συντρόφους και ερωμένες, τις απατούσε σχεδόν όλες και τις χώριζε με επεισοδιακό τρόπο.«Κάθε φορά που αλλάζω γυναίκα πρέπει να καταστρέψω την προηγούμενη» είχε πει.

Η σειρά αυτή δέκα επεισοδίων για τον Πικάσο που προγραμματίζεται να προβληθεί στις 23 Απριλίου στη Γαλλία και στις 24 Απριλίου στις ΗΠΑ, του φαίνεται ως ένα πολύ ενδιαφέρον εγχείρημα για να διηγηθεί τη ζωή «μιας τέτοιας προσωπικότητας».

Όπως ο ίδιος τόνισε νιώθει τεράστια ευθύνη απέναντι στον διάσημο ζωγράφο και «ήρωα της Μάλαγα».

govastileto

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Ψυχαγωγία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: