Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για Happy Day και άδειες καναλιών

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει με το Happy Day.

Άλλη μια σεζόν, λοιπόν, αρχίζει σε λίγο στο «Happy Day». Τι αλλαγές μας ετοιμάζετε;

«Το μότο μου είναι πως στιλ και ομάδα που κερδίζει, δεν τα αλλάζεις-για ποιον λόγο άλλωστε; Καθώς το ίδιο πιστεύει και ο Alpha, η βασική συνταγή θα παραμείνει η ίδια, άρα θα δείτε και πάλι την ίδια επιτυχημένη ομάδα στο πάνελ. Τώρα μερικές πινελιές φρεσκάδας και κάποια ανανέωση περιεχομένου είναι πιστεύω αναμενόμενα, πάντα όμως στο ίδιο ύφος που μας γνώρισαν και μας αγάπησαν οι τηλεθεατές. Με βασικό δηλαδή συστατικό την καλή διάθεση και την αισιοδοξία. Έτσι κι αλλιώς γι' αυτό δεν διψά ο κόσμος; Για λίγη χαρά στην καταπιεσμένη και δύσκολη καθημερινότητα του».


Έχει παρατηρηθεί πως στις καθημερινές συζητήσεις με τον Δήμο Βερύκιο δείχνεις αρκετά ενημερωμένη για όλα όσα συμβαίνουν σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο...
«Είναι κάτι που προσπαθώ να καλλιεργήσω τα τελευταία χρόνια, γιατί από τη στιγμή που μπήκαμε στα μνημόνια, προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο να μην ξέρω τι μας περιμένει και τι συμβαίνει στη χώρα μας-αλλά και στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, δεν μπορείς να κάθεσαι στον καναπέ και απλώς να παρακολουθείς άπραγος τι πρόκειται να συμβεί σε σένα και τα παιδιά σου. Έτσι κι εγώ διαβάζω και ενημερώνομαι τόσο για να έχω άποψη στο πλαίσιο της κουβέντας με τον Δήμο όσο και για να ξέρω τι μας ξημερώνει!».

Τώρα που λες για το «πως μας ξημερώνει» κι έχοντας ζήσει την εμπειρία του Alter, αυτή την υπόθεση με τις άδειες των καναλιών πώς τη βιώνεις;
«Πρόκειται για μια πολύ στενάχωρη υπόθεση. Αντιλαμβάνομαι βέβαια πλήρως την ανάγκη να μπει μια κάποια τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, από την άλλη όμως θεωρώ και λάθος είτε να κλείνουν ιστορικά Μέσα είτε να μπαίνουν λουκέτα σε "μαγαζιά" που προσφέρουν δουλειά σε εκατοντάδες κόσμου, σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει, θα ήταν πολύ καλό λοιπόν το να βρεθεί έστω και τελευταία στιγμή μια λύση, που και θα τακτοποιεί τα πράγματα και θα σώζει δουλειές. Το έχω ζήσει και ξέρω πώς είναι να περνάς τις μέρες σου ζώντας σε μια τέτοια αγωνία» είπε στο Τηλέραμα.

gossip-tv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα