Ποιο αυτοκίνητο κέρδισε το Car Of The Year 2021 στην Ελλάδα;

Ποιο αυτοκίνητο κέρδισε το Car Of The Year 2021 στην Ελλάδα;

Το ολοκληρωμένο προφίλ του νέου 2008 σε συνδυασμό με το προηγμένο τεχνολογικό του υπόβαθρο έγειραν την πλάστιγγα για την ανάδειξή του στο πρώτο ελληνικό «CAR OF THE YEAR», το νέο θεσμό που διοργανώνει από φέτος το newsauto, το περιοδικό Car και ο όμιλος του Πρώτου Θέματος.

Οι εκλέκτορες του θεσμού έχρισαν νικητή της τελικής δεκάδας το γαλλικό compact SUV αναγνωρίζοντας τον εύστοχο συνδυασμό πρακτικότητας, ασφάλειας, δυναμικών οδικών χαρακτηριστικών και πολύ καλής σχέσης αξίας-τιμής που το χαρακτηρίζει.

Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ελληνικό «CAR OF THE YEAR» συμμετείχαν τα 30 νέα αυτοκίνητα (όχι ανανεωμένα ή νέες εκδόσεις) που λανσαρίστηκαν στη χώρα μας το 2020. Όλα, έχουν δοκιμαστεί από τους συντάκτες του Νο1 αυτοκινητικού ΜΜΕ της χώρας μας, του newsauto και του πρώτου σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα περιοδικού αυτοκινήτου, Car.

Οι εκλέκτορες, κλήθηκαν αρχικά να ψηφίσουν τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα εκ των υποψηφίων και στη συνέχεια, με νέα ψηφοφορία στην οποία κάθε εκλέκτορας είχε στη διάθεσή του 50 βαθμούς για να διανείμει στα αυτοκίνητα, αναδείχθηκε ο τελικός νικητής

Το Peugeot 2008 πήρε τον πολυπόθητο τίτλο συγκεντρώνοντας 108 βαθμούς έναντι 99 βαθμών του Ford Puma, με τα δύο μικρά SUV να «κονταροχτυπιούνται» για την πρώτη θέση δείχνοντας τη δυναμική των αυτοκινήτων του είδους.

Η τελική βαθμολογία του CAR OF THE YEAR 2021:

  1. Peugeot 2008: 108 βαθμοί
  2. Ford Puma: 99 βαθμοί
  3. Audi A3 Sportback: 75 βαθμοί
  4. Renault Captur: 73 βαθμοί
  5. Skoda Otavia: 68 βαθμοί
  6. Toyota Yaris: 68 βαθμοί
  7. Hyundai i20: 58 βαθμοί
  8. Mercedes GLA: 55 βαθμοί
  9. Volkswagen ID.3: 53 βαθμοί
  10. Land Rover Defender: 43 βαθμοί

Εκτός από την ανάδειξη του ελληνικού «CAR OF THE YEAR» στη ψηφοφορία για τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς συμμετείχε και το κοινό, το οποίο ψήφισε τα μοντέλα που προτιμά ανάμεσα σε 11 διαφορετικές κατηγορίες.

Όλοι οι συμμετέχοντες στη ψηφοφορία μετά από κλήρωση διεκδίκησαν ένα από τα μεγάλα δώρα του θεσμού (δείτε τα εδώ). Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο της επιλογής του για 1 χρόνο!

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού μπορείτε να τα δείτε στο επίσημο site του θεσμού, στο www.coty.gr. Η κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας, ενώ η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα