Ghostbusters: Μοναδική ευκαιρία διαμονής στο σπίτι των διασημότερων κυνηγών φαντασμάτων

Ghostbusters: Μοναδική ευκαιρία διαμονής στο σπίτι των διασημότερων κυνηγών φαντασμάτων

Το Halloween πλησιάζει και η Sony Pictures με τη Vacasa ένωσαν τις δυνάμεις τους, ώστε να προσφέρουν μία ανεπανάληπτη διαμονή τριών διανυκτερεύσεων στον ίδιο πυροσβεστικό σταθμό στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, ο οποίος λειτουργούσε ως αρχηγείο και σπίτι των περίφημων Ghostbusters.

Πέντε νοσταλγοί των κινηματογραφικών επιτυχιών των 80’s, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στο σπίτι των κυνηγών φαντασμάτων από τις 28 έως τις 31 Οκτωβρίου, με ότι αυτό συνεπάγεται, γιορτάζοντας το Halloween τόσο ρεαλιστικά, όσο ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο.

Οι κρατήσεις για τη μία και μοναδική περίοδο διαμονής, γίνονται αποκλειστικά στην πλατφόρμα της Vacasa, όπου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η τιμή ανά διανυκτέρευση, ορίστηκε στα περίπου 20 δολάρια, πλέον φόρων, με σκοπό μεταξύ άλλων να τιμηθεί το 1984, η χρονιά δηλαδή που προβλήθηκε η πρώτη ταινία Ghostbusters.

Τι περιλαμβάνει όμως η φανταστική αυτή διαμονή; Το κτίριο που φιλοξένησε τους κυνηγούς φαντασμάτων 38 χρόνια πριν, χτίστηκε στις αρχές του 1900. Διαθέτει τρεις ορόφους, δύο υπνοδωμάτια, και όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού, όπως πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πολλαπλούς χώρους καθιστικού και ατελείωτα χαρακτηριστικά gadgets των Ghostbusters, όπως τις στολές τους, το σύστημα περιορισμού φαντασμάτων, παγίδες φαντασμάτων, μετρητές εκτοπλάσματος, συσκευές ανάλυσης, Dark Room όπου οι επισκέπτες μπορούν να αναπτύξουν και να αναλύσουν φωτογραφίες του Scourge of Carpathia, καθώς και όλες τις λιχουδιές που αγαπούσαν οι φανταστικοί ήρωες.

Το προσωπικό του Vacasa θα είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για οποιαδήποτε ανάγκη των επισκεπτών.

Σημειώνεται ότι η ίδια πλατφόρμα προβαίνει συχνά σε παρόμοιες προωθητικές ενέργειες, όπως τα περασμένα Χριστούγεννα, όπου προσέφερε θεματικές διαμονές στη σπηλιά του γκρινιάρη Grinch.

tornosnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα