Περιήγηση στις κρυφές γωνιές της Αθήνας στα ελληνικά την Κυριακή, με έμπειρους ξεναγούς

Περιήγηση στις κρυφές γωνιές της Αθήνας στα ελληνικά την Κυριακή, με έμπειρους ξεναγούς

Τα Athens Walking Tours, πολυβραβευμένα παγκοσμίως με διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα των τουρ που προσφέρουν, σας καλούν σε μια μοναδική εμπειρία περιήγησης στα ελληνικά, στις όμορφες και κρυφές γωνιές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία, με τη συνοδεία ενός από τους εξαιρετικούς, διπλωματούχους ξεναγούς των Athens Walking Tours, να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα την πόλη τους, να μάθουν τη σημασία και καταβολή γνωστών ονομάτων περιοχών, δρόμων και μνημείων της Αθήνας, πιπεράτα μυστικά και ιστορικά γεγονότα που συνδέονται μαζί τους, να ανακαλύψουν σημεία ιδιαίτερης ομορφιάς και πάνω απ’όλα, να απολαύσουν με τους φίλους και την οικογένειά σας, έναν περίπατο στην ομορφότερη περιοχή της Αθήνας! 

Η περιήγηση ξεκινάει από τον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου (Θησείο) και περιλαμβάνει σημεία μεγάλου Ιστορικού ενδιαφέροντος της πόλης όπως τα Ρωμαϊκα μνημεία, τους λόφους της Αθήνας και τις κρυφές ιστορικές γωνιές της Πλάκας.Ο περίπατος θα καταλήξει στην περιοχή του Μοναστηρακίου.

Το τουρ ξεκινά στις 11 το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, με τιμή 12 ευρώ το άτομο. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα των Athens Walking Tours και άμεσα θα λάβετε επιβεβαιωτικό μέιλ με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8847 269.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα