Τραπεζάκια έξω σε ωραίους χώρους με πράσινο. Μικρές οάσεις στο κέντρο της πόλης

Τραπεζάκια έξω σε ωραίους χώρους με πράσινο. Μικρές οάσεις στο κέντρο της πόλης

Το κέντρο της Αθήνας αν έχετε όρεξη για εξερεύνηση κρύβει πραγματικές εκπλήξεις σε όσους δεν διστάσουν να τις ανακαλύψουν.

Τρεις από αυτές είναι και τα στέκια που ακολουθούν παρακάτω με τραπεζάκια έξω σε υπέροχους χώρους με κυρίαρχο στοιχείο το πράσινο.
Μπλε Παπαγάλος

Vintage αισθητική, όμορφα έπιπλα-αντίκες, ταξιδιάρικες μουσικές και μια αίσθηση ότι βρισκόμαστε στο εξοχικό φίλων, κάνουν κάθε επίσκεψη στο Μπλε Παπαγάλο, στο Μεταξουργείο (Λεωνίδου 31), να μοιάζει με μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Στα συν οι λίγες αλλά καλές γευστικές προτάσεις, τα εξαιρετικά γλυκά και τα εξωτικά cocktails που παίρνουν τη σκυτάλη το βράδυ.

Six D.O.G.S

Ο πολυεπίπεδος κήπος του αγαπημένου Six D.O.G.S (Αβραμιώτου 6-8) υποδέχεται τους θαμώνες του πιο περιποιημένος και λαμπερός από ποτέ. Η φιλοσοφία του καθιερωμένου στεκιού στο κέντρο της Αθήνας παραμένει η ίδια, ωστόσο το μενού του έχει ανανεωθεί, περιμένοντας όλους εσάς να δοκιμάσετε όλες τις εμπνευσμένες νέες δημουργίες της ομάδας του.

Μετά από μια βόλτα στην Ερμού και στα πέριξ, μπορείτε να καθίσετε εδώ για καφέ, ποτό ή γλυκό, ανάλογα με τα κέφια. Σε όσα πρέπει να δοκιμάσετε, επίσης, και τα εμπνευσμένα cocktails του. Ο χώρος, αδιαμφισβήτητα, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη χαλαρή ατμόσφαιρά του.

Black Duck Garden

Ο κήπος του Black Duck στο Μουσείο Πόλεως των Αθηνών υποδέχεται τους φίλους του στο υπέροχο ολάνθιστο περιβάλλον του για να απολαύσουν όμορφες και γαλήνιες στιγμές, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μια ανάσα από το σταθμό του μετρό Πανεπιστήμιο, συναντάται ο ιδανικός χώρος για να περάσετε την ώρα σας στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ταυτόχρονα μακριά από τη βουή του.

Εκεί όπου ο βασιλιάς Όθωνας παντρεύτηκε τη 18χρονη Αμαλία και απολάμβανε το χρόνο του μαζί της στον κήπο της έπαυλης –ο πρώτος δημόσιος κήπος στην Αθήνα– εσείς θα περάσετε ευχάριστες στιγμές σε ένα άκρως χαλαρωτικό περιβάλλον στην καρδιά της πόλης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα