Fortnite: «Μαύρο» στο δημοφιλέστερο online game του κόσμου - Πανικός στα κοινωνικά δίκτυα

Fortnite: «Μαύρο» στο δημοφιλέστερο online game του κόσμου - Πανικός στα κοινωνικά δίκτυα

Καταστράφηκε από αστεροειδή το νησί του παιχνιδιού - Παίκτες παρουσιάζουν σύνδρομο στέρησης

Το Fortnite είναι το δημοφιλέστερο online videogame του κόσμου και χθες, Κυριακή, τελείωσε η δέκατη σεζόν του, με έναν τεράστιο αστεροειδή να καταστρέφει το νησί στο οποίο αγωνίζονται οι παίκτες.

Αυτό προκάλεσε πανικό, καθώς οι εκατομμύρια παίκτες του παιχνιδιού δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν. Σημειώνεται ότι το Fortnite επιτρέπει μέχρι και σε 100 παίκτες να αγωνίζονται μεμονωμένα ή ως μέρος μιας ομάδας σε ένα εικονικό πεδίο μάχης.


Οι οπαδοί του παιχνδιού είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, αλλά το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που προκάλεσε πανικό και έντονες αντιδράσεις από τους παίκτες, οι οποίοι ξέσπασαν στα κοινωνικά δίκτυα.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και απλά προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter. Ο ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, χαρακτήρισε το event ως «το τέλος μιας εποχής».


Η Epic Games - που κατέχει το Fornite - επιβεβαίωσε ότι το τέλος ήρθε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Οι παίκτες που ήταν συνδεδεμένοι είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και η οθόνη δείχνει έκτοτε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.


Δείτε τη στιγμή που καταστρέφεται το νησί: 

Κάποια από τα tweets των παικτών: 


Αφού, λοιπόν, ο αστεροειδής κατέστρεψε το νησί τους, οι παίκτες αντίκριζαν στην οθόνη τους μία μαύρη τρύπα. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες αντικρύζουν κάτι διαφορετικό και έτσι έχουν αρχίσει να κάνουν σενάρια ότι ενδεχομένως να μην έχει έρθει το οριστικό τέλος για το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο: 
 

 
 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα