Χριστούγεννα 2018, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Η μαγεία των Χριστουγέννων με ήχους και φως

Χριστούγεννα 2018, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Η μαγεία των Χριστουγέννων με ήχους και φως

Αυτά τα Χριστούγεννα, το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος γεμίζει ήχους και φως, μέσα από μία σειρά διαδραστικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο τον χώρο, δημιουργώντας ένα μαγικό χειμωνιάτικο τοπίο.

Τέσσερις από αυτές εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ τρεις έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι φωτεινές διαδραστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υλοποιήθηκαν με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας (Athens Digital Arts Festival - ADAF). Περιηγηθείτε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, περπατήστε ανάμεσα ή μέσαστις εγκαταστάσεις, αγγίξτε τις, και ζήστε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ φωτός. 

Οι φωτεινές εγκαταστάσεις λειτουργούν καθημερινά μέχρι τις 07/01/19, από τις 5 το απόγευμα έως το κλείσιμο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος (Έως τις 20/12 το Πάρκο θα κλείνει στις 10 το βράδυ, Δευτέρα έως Πέμπτη και τα μεσάνυχτα, Παρασκευή έως Κυριακή. Από τις 20/12 έως τις 07/01 το Πάρκο θα κλείνει καθημερινά τα μεσάνυχτα).


Οι εγκαταστάσεις αναλυτικά:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα