Τα beach bars στην Αττική που ξεχωρίζουν. Καφές και ποτό δίπλα στο κύμα

Τι θα ήταν τα καλοκαίρια αν δεν υπήρχαν τα beach bars να μας φτιάχνουν τη διάθεση και να μας βάζουν σε mood διακοπών; Στις παραλίες της Αττικής συναντάμε στέκια για κάθε γούστο και διάθεση, που φτιάχνουν ένα ιδανικό καλοκαιρινό σκηνικό για όσους έχουν ξεμείνει στην πόλη.

Ξεχωρίσαμε και σας παρουσιάζουμε επτά beach bars για ατελείωτες χαλαρωτικές στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Σκηνικό που θυμίζει νησί, χαλαρή αλλά και party ατμόσφαιρα, απολαυστικά cocktails, ενδιαφέροντα events και προσεγμένες υπηρεσίες είναι οι λόγοι που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και να συγκαταλέγονται στις must στάσεις του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Balux Seaside

Το αγαπημένο τροπικό μπαρ των νοτίων προαστίων μάς περιμένει να χαλαρώσουμε σε έναν ανανεωμένο χώρο με αποικιακό στυλ, γεμάτο εξωτικές πινελιές, όπου όλα μοιάζουν παραδεισένια. Από την πρώτη στιγμή που πατάμε το πόδι μας στο Balux Seaside αισθανόμαστε ότι τηλεμεταφερόματε σε κάποιο καρτ ποστάλ νησάκι της Γαλλικής Πολυνησίας. Ξεκινάμε με δροσερό καφέ και συνεχίζουμε με signature cocktails ακούγοντας chill out μουσική και απολαμβάνοντας μια θέα που ενσωματώνει την ιδεατή εκδοχή του καλοκαιριού.

Πληροφορίες

Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, τηλ. 210 8940566, www.baluxcafe.com, fb page: Balux Cafe : Sea Side

Holy Spirit Beach Bar

Aπό τον Μάιο του 2015 στο δυναμικό του Varkiza Resort YaBanaki Beach προστέθηκε και το Holy Spirit, το φημισμένο cocktail bar της Γλυφάδας. Πιάστε θέση στις χρωματιστές μαξιλάρες με τις παλιές ξύλινες σανίδες του surf για background και απολαύστε ένα από τα εξαιρετικά cocktails όπως το Rum Forest Rum, με ρούμι και passion fruit. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον χώρο από τις 9 το πρωί.

Πληροφορίες

Ακτή Βάρκιζας, Βάρκιζα, www.varkizaresort.gr, fb page: Holy Spirit Beach Bar

Bolivar Beach Bar

Εξωτικό σκηνικό στην υπέροχη Ακτή του Ήλιου στον Αλίμο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της Αθήνας.Το Bolivar Beach Bar αποτελεί σταθερά εδώ και χρόνια μία από τις καλύτερες επιλογές για διασκέδαση δίπλα στο κύμα. Κάθε χρόνο, φιλοξενεί τα σπουδαιότερα ονόματα της εγχώριας, αλλά και παγκόσμιας μουσικής σκηνής με επιτυχημένα events, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Πληροφορίες

Ακτή του Ήλιου, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος, τηλ. 210 9831018, bolivar.gr, fb page: Bolivar Beach Bar

Moraitis Beach

Το Moraitis Beach λειτουργεί από το 1979 και θεωρείται αδιαμφισβήτητα ένα από τα σημεία αναφοράς της παραλίας του Σχοινιά. Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Αθήνας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, 45 χλμ. από το κέντρο της πόλης, θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια απολαυστική ημέρα. Στο χώρο της παραλίας μπορείτε να ξεκουραστείτε στις ξαπλώστρες, να κάνετε δροσιστικές βουτιές στη θάλασσα και εν συνεχεία να χαρείτε τον καλοκαιρινό ήλιο πίνοντας έναν παγωμένο καφέ ή ένα super καλοκαιρινό cocktail.

Συνοδέψτε την παραγγελία σας με κάποιο από τα snacks, τις δροσερές σαλάτες ή τα burgers του καταλόγου. Οι λάτρεις της υγιεινής διατροφής προτιμήστε κάποιο από τα πράσινα d-tox ή τα ποικίλα smoothies. Από τα δυνατά σημεία του τα full moon parties κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Στο χώρο λειτουργεί και sports center με windsurfing, water ski και wakeboard.

Πληροφορίες

Σχοινιάς, Μαραθώνας, τηλ. 22940 55965, www.moraitisbeach.com, fb page: Moraitis Beach


greekguide.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα