Η Κοντσίτα, ο Λούης Λοΐζου και ο ΚΟΤ! Ντροπή, ντροπή!

H περίφημη γενειοφόρος Κοντσίτα, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στη φετινή Γιουροβίζιον, έχει προκαλέσει κύμα συζητήσεων πανευρωπαϊκά, με τα σχόλια ως επί το πλείστον να είναι αρνητικά για την αισθητική του πράγματος, που επιβραβεύτηκε μάλιστα με την ψήφο χιλιάδων πολιτών. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται η παρέμβαση και του διευθυντικού στελέχους του Ομίλου Louis, κ.Λούη Λοίζου, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφει:

«Ξέρω πως η Eurovision θα έπρεπε να γίνεται πιο διασκεδαστική και πιο περίεργη κάθε χρόνο αλλά αυτό είναι ντροπή. Έτσι όπως πάει, σε λίγο θα έχει δολοφόνους, απατεώνες και παιδόφιλους!».

«Ντροπή, ντροπή, ντροπή σε όλους τους εμπλεκόμενους που επέλεξαν αυτούς τους ερμηνευτές και σε όσους τους ψήφισαν και σε όσους τους δέχθηκαν! Οι αξίες έχουν εξαφανιστεί. Ο κόσμος έχει φτάσει σε ένα θλιβερό τέλμα. Χρειαζόμαστε μια νέα αρχή», συνεχίζει ο κ. Λοίζου, επισημαίνοντας πάντως πως «αυτές είναι οι δικές μου απόψεις, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου».

Οι δηλώσεις του κ. Λοίζου προκάλεσαν ποικίλα σχόλια στο Facebook, με μια μερίδα χρηστών να ταυτίζεται με τις απόψεις του και μια άλλη να μη συμμερίζεται το σχολιασμό του και να προβαίνει σε κριτική. Ο ίδιος πρόσθεσε αργότερα: «Για όλους όσους διαφωνούν μαζί μου… Έχω πολλούς γκέι φίλους και είμαι πολύ υπερήφανος που ειμαι φίλος τους… αυτό που είπα είναι πως αυτό ΓΙΑ ΜΕΝΑ ξεπέρασε τα όρια».

Στη συνέχεια ενημέρωσε το status του, γράφοντας τα εξής: «Φαίνεται πως το status μου για τη νικήτρια της φετινής Eurovision δεν έγινε κατανοητό. Έχω πολλούς γκέι φίλους και είμαι πολύ υπερήφανος που τους έχω φίλους μου.  Επομένως, με κανένα τρόπο δεν πρέπει να ερμηνευθεί το status μου ως ομοφοβικό. Ζητώ συγγνώμη αν, στην ένταση της στιγμής, επέλεξα κάποιες ακατάλληλες λέξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Απλώς ήθελα να εκφράσω πως από πλευράς γούστου, και συγκεκριμένα ως προς τη γενειάδα, αυτό ήταν κάτι που για μένα ξεπέρασε τα όρια».

Ο κ. Λοίζου ανήκει στη ιδρυτική οικογένεια του ομίλου ο οποίος είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο της Κύπρου και διαθέτει 20 ξενοδοχεία σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως επίσης το Hilton Cyprus Hotel στη Νικοσία, ενώ έχει και τη διαχείριση του the Hilton Park Nicosia. Στον όμιλο ανήκουν και επτά κρουαζιερόπλοια, τρία εκ των οποίων εκτελούν δρομολόγια της Thomson Cruises.

Το «άδειασμα» από τον ΚΟΤ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα