Αποχωρεί από την Eurovision η Ελλάδα;

Αναστάτωση έχει προκαλέσει δημοσίευμα στο Ίντερνετ σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Eurovision, τρεις ημέρες μετά τον 59ο διαγωνισμό. Οι υπεύθυνοι της ΝΕΡΙΤ ι αποκαλύπτουν τι πραγματικά συμβαίνει!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας oikotimes, που επικαλείται «κύκλους της ελληνικής αποστολής» και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου από το απόγευμα της Δευτέρας, η χώρα «εξετάζει σοβαρά να αποχωρήσει» από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού εξαιτίας του κανόνα που θέλει τους διοργανωτές να καθορίζουν την σειρά εμφάνισης (αντί της κλήρωσης που γινόταν μέχρι πέρυσι), αλλά και του γεγονότος ότι από το 2009 μέχρι σήμερα, οι κριτικές επιτροπές με τους βαθμούς τους «καίνε» τις ελληνικές συμμετοχές, ενώ στο televoting πετυχαίνουν υψηλότερη βαθμολογία.

«Δεν υπάρχει τέτοια σκέψη! Η συμμετοχή της χώρας μας στην Eurovision άλλοτε έχει καλά αποτελέσματα, άλλοτε λιγότερο καλά, άλλοτε κακά», επισήμανε αποκλειστικά στο star.gr η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΝΕΡΙΤ, Αρετή Καλεσάκη.  Όπως πρόσθεσε, η EBU βάζει τους κανόνες του διαγωνισμού και τυχόν διαφωνίες ή προτάσεις συζητούνται στα αρμόδια όργανά της.

Χωρίς να κρύψει την ενόχλησή της, η κα. Καλεσάκη κατέληξε: «είναι αστείο να λες την επομένη μιας εμφάνισης ότι η χώρα μας θα αποχωρήσει. Να μας πουν με ποιόν μίλησαν για να έχει ο άνθρωπος αυτός και την ευθύνη τον λόγων του! Δεν έχει συζητηθεί καν τέτοιο θέμα! Εξάλλου, μόλις χθες επιστρέψαμε στα γραφεία μας, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε συζητήσει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα