Γυνακοκτονία στην Ιταλία: Φορτηγατζής σκότωσε τη σύζυγό του και την παρίστανε χρησιμοποιώντας το κινητό της

Γυνακοκτονία στην Ιταλία: Φορτηγατζής σκότωσε τη σύζυγό του και την παρίστανε χρησιμοποιώντας το κινητό της

Νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την Ιταλία, με έναν οδηγό φορτηγού να κατηγορείται πως σκότωσε τη σύντροφό του και στη συνέχεια την παρίστανε, χρησιμοποιώντας το κινητό της.

Η 42χρονη Francesca Deidda εξαφανίστηκε τον Μάιο από την ιταλική πόλη Σαν Σπεράτε, στο Κάλιαρι της νότιας Σαρδηνίας, στην Ιταλία και ως κύριος ύποπτος, σύμφωνα με τη Daily Mail, θεωρείται ο 43χρονος σύντροφός της, Igor Sollai.

Αφού εθεάθη για τελευταία φορά η 42χρονη, φέρεται να εστάλησαν μηνύματα από το τηλέφωνό της, που έλεγαν σε φίλους και συγγενείς ότι χρειαζόταν λίγο χρόνο μακριά, γιατί ήθελε να διαλύσει τη σχέση της παρόλο που στα ίδια γραπτά έλεγε πως «δεν ήθελε να μιλήσει σε κανέναν στον τηλέφωνο».

Γυναικοκτονία στην Ιταλία: Το μήνυμα που έλαβε η δουλειά της 42χρονης

Το τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο εργαζόταν η 42χρονη, έλαβε επίσης την παραίτησή της σε email που εστάλη μετά την εξαφάνισή της. 

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτά τα μηνύματα και τα ηλεκτρονικά μηνύματα γράφτηκαν από τον 43χρονο, αφού σκότωσε τη γυναίκα του και έκρυψε το πτώμα της, χρησιμοποιώντας τα για να αποκρύψει το έγκλημά του και να προσποιηθεί ότι ήταν ακόμη ζωντανή. 

Ενώ το τηλέφωνο δεν έχει βρεθεί, τα «διαδικτυακά ίχνη» του υπόπτου οδήγησαν στη σύλληψή του, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αυτό που αξίζει να επισημανθεί, είναι ότι η εξαφάνιση της 42χρονης δηλώθηκε από τον αδελφό της και έναν συνάδελφό της στις 30 Μαΐου.

Όταν ο Sollai ρωτήθηκε από την αστυνομία γιατί δεν δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του, είπε ότι ήταν επειδή ο αδελφός της το είχε ήδη κάνει.

Η αστυνομία απέκλεισε γρήγορα την αυτοκτονία και τον εκούσιο χωρισμό και εστίασε την έρευνά της στη σχέση της Deidda με τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να έδωσε αντικρουόμενες καταθέσεις.

Ο Sollai ισχυρίζεται ότι η σύζυγός του ήθελε λίγο χρόνο χώρια για να «σκεφτεί», σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα. Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκε πτώμα στην υπόθεση, ο 43χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας την περασμένη εβδομάδα και παραμένει στη φυλακή. 

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος και ο δικηγόρος του, Carlo Demurtas, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης: «Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία». 

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα