Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά της καθήκοντα

Κέιτ Μίντλετον: Δεν επιστρέφει ακόμα στα βασιλικά της καθήκοντα

Αγωνία και ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, καθώς οι πληροφορίες που διαρρέονται από το Παλάτι είναι ελάχιστες ως προς το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα.

Μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα, το Παλάτι είχε ενημερώσει πως θα επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά το Καθολικό Πάσχα κάτι το οποίο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα η ανησυχία να έχει κορυφωθεί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό τι είδους καρκίνο αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπεβλήθη σε υστερεκτομή κάτι που παραπέμπει σε καρκίνο της μήτρας ή και καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μία εμφάνιση μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί σημείωσαν πως τον πρίγκιπα συνόδευε μια σωσίας της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλλον «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους» και συνεχίζει λέγοντας: «Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα