Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τέλος οι εμφανίσεις- Ακυρώνει τα πάντα- Τι έχει συμβεί

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τέλος οι εμφανίσεις- Ακυρώνει τα πάντα- Τι έχει συμβεί

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η βασιλική οικογένεια πρόκειται να αναβάλει όλες τις εμφανίσεις που μπορεί να φαίνεται ότι αποσπούν την προσοχή ή αποσπούν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία, ανακοίνωσε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Rishi Sunak ανακοίνωσε χτες το απόγευμα ότι οι Βρετανοί θα προσέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν την επόμενη κυβέρνηση της χώρας στις 4 Ιουλίου, δίνοντας τέλος σε μήνες αβεβαιότητας. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον μονάρχη στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, θέτοντας σε κίνηση τους τροχούς της εκλογικής διαδικασίας.

Τώρα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι οι βασιλικοί υποχρεώσεις πρόκειται να αναβληθούν ως αποτέλεσμα της ανακοίνωσης. Ένας εκπρόσωπος είπε: «Μετά τη δήλωση του Πρωθυπουργού για την προκήρυξη γενικών εκλογών, η Βασιλική Οικογένεια – σύμφωνα με την κανονική διαδικασία – θα αναβάλει δεσμεύσεις που μπορεί να φαίνεται ότι αποσπούν την προσοχή ή αποσπούν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία.

«Η Μεγαλειότητά τους στέλνει την ειλικρινή τους συγγνώμη σε οποιονδήποτε από αυτούς που μπορεί να επηρεαστούν ως αποτέλεσμα».

Ο Πρωθυπουργός Ρίσι Σουνάκ συναντήθηκε με τον Βασιλιά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ  αμέσως μετά τη φιλοξενία των νεαρών νικητών των βραβείων Prince’s Trust. Το ζευγάρι συναντήθηκε για περίπου 15 λεπτά στη συνηθισμένη ιδιωτική αίθουσα ακροατηρίου του King ως μέρος του προγραμματισμένου εβδομαδιαίου ακροατηρίου του πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα