Ραγίζει καρδιές 31χρονη γιατρός και TikToker – «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, έχω πεθάνει»

Ραγίζει καρδιές 31χρονη γιατρός και TikToker – «Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, έχω πεθάνει»

Μία 31χρονη TikToker, η Κίμπερλι Νοξ, από τον Καναδά έδωσε μάχη για τρία χρόνια με τον καρκίνο αλλά τελικά έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου στο Κάλγκαρι. Η Κίμπερλι, γιατρός στο επάγγελμα, στον λογαριασμό που διατηρούσε στην πλατφόρμα, είχε αναρτήσει ένα βίντεο, στο οποίο ανέφερε ότι «για να βλέπετε αυτό το βίντεο έχω πεθάνει».

Η Κίμπερλι Νοξ διαγνώστηκε με μεταστατικό σάρκωμα σε ηλικία 28 ετών ενώ ολοκλήρωνε την ειδικότητά της στην ιατρική. Η γιατρός αναρτούσε συχνά στο TikTok βίντεο με τον αγώνα που έδινε με τον καρκίνο.

«Το ταξίδι μου τελείωσε και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω περισσότερο. Με κάνατε πολύ χαρούμενη και η στήριξή σας ήταν υπεραρκετή για να βοηθήσει τον οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει το οτιδήποτε», είπε, μεταξύ άλλων, η Νοξ στους 137.000 followers της στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 5,1 εκατομμύρια views.

«Αν βλέπετε αυτό το βίντεο έχω φύγει από τη ζωή ειρηνικά. Είμαι η Κιμ για όσους δεν με γνωρίζετε, είχα μια πολύ όμορφη ζωή και είμαι υπερήφανη γι’ αυτή» λέει η 31χρονη TikToker με τρεμάμενη φωνή και συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της. Στη συνέχεια είπε:

 
«Αυτοί που με γνωρίζετε, γνωρίζετε πόσο αγαπώ τα ζώα μου, τον σύζυγό μου και το makeup. Και μολονότι το να είμαι γιατρός ήταν μεγάλο κομμάτι της ταυτότητάς μου, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία» ανέφερε η γυναίκα.

Στο συγκινητικό βίντεο η Νοξ έκανε και έναν απολογισμό όσων είχε βάλει στόχο πριν να φύγει από τη ζωή: «Κατάφερα να αρραβωνιαστώ, να παντρευτώ, να πάω στη Νέα Υόρκη, να δειπνήσω σε εστιατόρια Michelin, να πάω στο Μπρόντγουεϊ, που ήταν όνειρο για μένα, να πάω στο Σαν Φρανσκίσκο, να επισκεφθώ οινοποιεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε και για τα χρόνια πριν να διαγνωστεί με καρκίνο: «Eίχα ήδη ζήσει στο μέγιστο τη ζωή μου. Είχα κάνει πράγματα που άλλοι δεν καταφέρνουν ποτέ να πετύχουν».

«Η μοναδική μου λύπη για το ότι πεθαίνω είναι ότι δεν θα μεγαλώσουμε μαζί. Όλα άλλα μπορώ να τα αντέξω. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, θα μου λείψει το TikTok. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε. Κλαίω από χαρά γιατί βρήκα σκοπό στο τέλος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, αντίο» κατέληξε στο βίντεό της η 31χρονη.

@cancerpatientmd My journey here is over and i cant thank each and every one of you enough! You have all made me so happy and your comments and support are more than enough to have gotten anyone thriugh anything! If you wish, Please donate through my link in bio to sarcoma cancer research and follow my husband in his updates @LightestCheese ???? #death #dying #palliative #sarcoma #undifferentiatedpleomorphicsarcoma #cancer #cancerpatient #md #resident #medschool ♬ original sound - Cancer Patient, MD

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα